Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Κλειδωμένη με τεράστιο ανεκτέλεστο έκλεισε η Eurobank – Ράλι έως +28,70% και για την Alpha Bank με εντολές αγοράς

Κλειδωμένη με τεράστιο ανεκτέλεστο έκλεισε η Eurobank – Ράλι έως +28,70% και για την Alpha Bank με εντολές αγοράς
Κλείδωσε η Eurobank και η Alpha Bank σήμερα -- Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος οι δύο μετοχές - Με μεγάλο ανεκτέλεστο η Eurobank

Κλειδωμένη στο limit up και στο +29,03% "έβγαλε" το μεγαλύτερο διάστημα της συνεδρίασης η μετοχή της Eurobank εν μέσω αγοραστικής φρενίτιδας και τεράστιους όγκους.
Ο τίτλος από την αρχή της συνεδρίασης ξεχώρισε φτάνοντας στο πρώτο δίωρο σε όγκο που ξεπερνούσε τα 180 εκατ. τεμάχια, ενώ μετά το κλείδωμα, έπεσαν εύλογα οι τόνοι.
Η μετοχή έκλεισε στα 0,040 ευρώ με άνοδο 29,03% διακινώντας όγκο 239,57 εκατ. τεμαχίων, ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι έμεινε ανεκτέλεστο εντολών αγορά ύψους 76,8 εκατ. τεμαχίων!
Παράλληλα, στον τίτλο έγιναν και εφτά μεγάλα πακέτα σήμερα, όλα στα 0,04 ευρώ, όπου συνολικά διακινήθηκαν περί τα 52 εκατ. τεμάχια!
Κλειδωμένη στο +29,57% έβγαλε μεγάλο διάστημα της συνεδρίασης και η Alpha Bank ενώ λίγο πριν το τέλος άνοιξε για λίγο εκ νέου.
Τελικώς το κλείσιμο τη βρήκε στα 0,1480 ευρώ με ράλι +28,70% και όγκο 52 εκατ. τεμάχια, ενώ έμειναν "κάβα" ανεκτέλεστο για αγορά 6,34 εκατ. τεμάχια! 
 Ο λόγος που οι δύο μετοχές ξεχώρισαν στη συνεδρίαση της Δευτέρας ήταν ότι παρουσίασαν καλύτερα αποτελέσματα στα stress tests…

Πρώτη ενημέρωση Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, 14:17 μ.μ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης