Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Διαψεύδουν σενάρια για deals η Εθνική και η Πειραιώς

Διαψεύδουν σενάρια για deals η Εθνική και η Πειραιώς
Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδεται από την Πειραιώς και την Εθνική το σενάριο που ήθελε οι τράπεζες να βρίσκονται κοντά σε deal. ....
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι χθες το www.bankingnews.gr είχε αναφέρει ότι έχουν πυκνώσει οι φήμες που θέλουν την Εθνική με την τράπεζα Πειραιώς να βρίσκονται σε συζητήσεις για να συγχωνευθούν.
Ορισμένοι κύκλοι θεωρούν ότι οι επαφές αυτές έχουν ως στόχο να δημιουργηθεί ένας καταλύτης που θα πυροδοτήσει την αγορά τις τράπεζες την οικονομία.
Άλλοι παράγοντες της αγοράς ανέφεραν ότι ένα τέτοιο deal θα έχει σκοπό μάλλον να επιλύσει προβλήματα ρευστότητας και στρατηγικής.
Όμως οι προσεγγίσεις αυτές αποτελούν εικασίες καθώς τόσο η Εθνική όσο και η Πειραιώς διαψεύδουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Η θέση του www.bankingnews.gr θα είναι σαφής.
Προφανώς και αποδέχεται τις διαψεύσεις εκατέρωθεν.
Ένα τέτοιο deal αν υποθετικά πραγματοποιόταν μάλλον θα δημιουργούσε υπόνοιες παρά θα αντιμετωπιζόταν ως ένα deal δυναμικής στον κλάδο.
Στην αγορά ορισμένοι είχαν διασπείρει φήμες ότι τράπεζα αντιμετωπίζει προβλήματα και άφηναν να εννοηθεί ότι αυτή είναι η Πειραιώς.
Από τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχουμε στην διάθεση μας η τράπεζα Πειραιώς βρίσκεται σε μια κατάσταση που δεν αντιμετωπίζει λιγότερα ή περισσότερα προβλήματα από άλλες τράπεζες.
Ως εκ τούτου δεν υφίσταται η σεναριολογία και φημολογία παρασκηνίου.
Η Πειραιώς είναι μια σταθερή και οργανωμένη τράπεζα.

news@bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης