Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Τι δείχνουν τα μυστικά γκάλοπ για την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου; Η ΝΔ πρώτο κόμμα με διαφορά πάνω από 6%- 8% από το ΠΑΣΟΚ και τρίτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Αν αποτύχουν οι διερευνητικές εντολές στις 10 Ιουνίου νέες εκλογές….

  Τι δείχνουν τα μυστικά γκάλοπ για την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου; Η ΝΔ πρώτο κόμμα με διαφορά πάνω από 6%- 8% από το ΠΑΣΟΚ και τρίτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Αν αποτύχουν οι διερευνητικές εντολές στις 10 Ιουνίου νέες εκλογές….
Τι δείχνουν τα μυστικά γκάλοπ για την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου;
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει κατακλυστεί το διαδίκτυο από διαρροές και μυστικές σφυγμομετρήσεις ενόψει της κρισιμότατης εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής.

Με δεδομένο όμως ότι δεν μπορεί να διασφαλιστεί η αξιοπιστία των όσων διαρρέονται δεξιά και αριστερά απευθυνθήκαμε σε διάφορες πηγές που έχουμε στα πολιτικά κόμματα.
Με βάση πηγές πλέον και όχι φήμες ή διαρροές οι κυλιόμενες σφυγμομετρήσεις σχεδόν στο σύνολο τους δείχνουν μια τάση για τις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος.
Η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα με ποσοστά που κυμαίνονται από 26% έως 28%.
Τόσο πηγή στην ΝΔ όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν ότι η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα με τάσεις συσπείρωσης υπό την έννοια ότι σταμάτησαν οι διαρροές προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Το ΠΑΣΟΚ έρχεται δεύτερο κόμμα με ποσοστά που δεν υπερβαίνουν το 20% το εύρος που δίδεται είναι μεταξύ 18% και 20%.
Αν ισχύουν οι πληροφορίες αυτές – ναι μεν οι πηγές μας μπορεί να είναι αξιόπιστες αλλά μην λησμονούμε ότι σε αυτές τις εκλογές διακυβεύονται πολλά – τότε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συγκεντρώνουν μεταξύ 46% και 48%.
Με 46% με 48% είναι ξεκάθαρο ότι μπορεί να συγκυβερνήσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Ωστόσο στην ΝΔ επιμένουν ότι ναι μεν θα συμμετάσχουν στις διερευνητικές εντολές αλλά ο στόχος τους είναι η χώρα να οδηγηθεί εκ νέου στις κάλπες στις 10 Ιουνίου.
Το τρίτο κόμμα με βάση τις δημοσκοπήσεις είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με διψήφιο ποσοστό.
Το ΚΚΕ έρχεται τέταρτο κόμμα και ακολουθούν Ανεξάρτητοι Έλληνες και Δημοκρατική Αριστερά.
Η Χρυσή Αυγή φαίνεται να λαμβάνει ποσοστό μεταξύ 4,5% με 5,5%.
Προφανώς και το ρεπορτάζ αυτό στηρίζεται σε πληροφορίες και όχι βεβαιωμένες αποδείξεις.
Ωστόσο με βάση τις συγκλίνουσες πληροφορίες αυτή είναι τουλάχιστον δημοσκοπικά η τάση για το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου.
Προφανώς η κοινωνία την ημέρα των εκλογών θα αποφασίσει και η απόφαση της κοινωνίας όποια και αν είναι πρέπει να είναι καθολικά σεβαστή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης