Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Στις 17 Ιουνίου θα έχουμε φοιτητικές εκλογές…βουλευτικές εκλογές θέλαμε να πούμε – Μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση του συλλόγου εργαζομένων της Alpha bank για το φιάσκο στον σχηματισμό κυβέρνησης….

   Στις 17 Ιουνίου θα έχουμε φοιτητικές εκλογές…βουλευτικές  εκλογές θέλαμε να πούμε – Μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση του συλλόγου εργαζομένων της Alpha bank για το φιάσκο στον σχηματισμό κυβέρνησης….
Οι φοιτητικές παρατάξεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αφού έλαβαν το μήνυμα των εκλογών, με συνείδηση ευθύνης και λογικής ξεκίνησαν τη διαδικασία αποκατάστασης της χαμένης μας αξιοπιστίας και μας όπλισαν με το αίσθημα της αυτοπεποίθησης και της σιγουριάς που μας έλειπε αναφέρει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση ο σύλλογος εργαζομένων της Alpha bank.
Με παρρησία κατέθεσαν το σχέδιό τους για μια εθνική συνεννόηση, που είναι απαραίτητη στις σημερινές κρίσιμες συνθήκες.

Έτσι λοιπόν:
Το πρώτο κόμμα (ΝΔ) ζητά σχηματισμό κυβέρνησης υπό την προϋπόθεση συμμετοχής του δεύτερου (ΣΥΡΙΖΑ).
Το δεύτερο κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ) ζητά σχηματισμό κυβέρνησης υπό την προϋπόθεση συμμετοχής του πέμπτου (ΚΚΕ) και του έβδομου (ΔΗΜΑΡ).
Το τρίτο κόμμα (ΠΑΣΟΚ) ζητά σχηματισμό κυβέρνησης υπό την προϋπόθεση συμμετοχής του πρώτου (ΝΔ) και του έβδομου (ΔΗΜΑΡ).
Το τέταρτο κόμμα (ΑΝ.ΕΛ) ζητά σχηματισμό κυβέρνησης υπό την προϋπόθεση συμμετοχής του δεύτερου (ΣΥΡΙΖΑ) και του έβδομου (ΔΗΜΑΡ).
Το πέμπτο κόμμα (ΚΚΕ) ζητά σχηματισμό κυβέρνησης μόνο με το πέμπτο (ΚΚΕ) δηλ. τον εαυτό του, αφού λόγω μοναδικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο δεν μπορεί να συνεργασθεί με τα υπόλοιπα έξι.
Το έκτο κόμμα (Χ.Α) ζητά σχηματισμό κυβέρνησης χωρίς τους άλλους έξι υπό την επίβλεψη του στρατού.
Το έβδομο κόμμα (ΔΗΜΑΡ) ζητά σχηματισμό κυβέρνησης υπό την προϋπόθεση συμμετοχής του δεύτερου (ΣΥΡΙΖΑ) και του τρίτου (ΠΑΣΟΚ) χωρίς όμως να αποκλείει και τη συμμετοχή του πρώτου (ΝΔ).
Με αυτές λοιπόν τις επεξεργασμένες θέσεις, οι υπεύθυνες φοιτητικές παρατάξεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου προχώρησαν στη διερεύνηση της δυνατότητας σχηματισμού Κυβέρνησης, η οποία θα οδηγήσει με… βεβαιότητα τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.
Έτσι λοιπόν:
Αρχικά το πρώτο κόμμα (ΝΔ) παίρνοντας την εντολή, μίλησε για την αναγκαιότητα ανασυγκρότησης και διεύρυνσής του, παραμένοντας δε σταθερό στις αρχές και στην ιδεολογία του, δέχεται σχηματισμό κυβέρνησης υπό την προϋπόθεση της τήρησης των δανειακών υποχρεώσεών μας, αφού μόνο έτσι θα σωθεί η χώρα. Όμως για το καλό της χώρας, προτίθεται, όπως λέει, να δώσει ψήφο ανοχής ώστε να κυβερνήσει το δεύτερο κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ), το οποίο βεβαίως, όπως διακηρύσσει, δεν θα τηρήσει την δανειακή σύμβαση με την οποία σώθηκε η χώρα!
Στη συνέχεια το δεύτερο κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ), που θεωρεί ότι αν και δεύτερο ουσιαστικά είναι πρώτο, αρνείται τη συμμετοχή του σε κυβερνητικό σχήμα και προχώρησε ήδη σε διαπραγματεύσεις με τις… δώδεκα συνιστώσες του (ΚΟΕ, ΔΕΑ, ΔΗΚΚΙ, ΑΚΟΑ, ΟΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΞΕΚΙΝΗΜΑ κλπ), την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους οικολόγους.
Η προσπάθεια ολοκληρώθηκε με αποστολή μηνυμάτων, SMS, emails προς τις ξένες κυβερνήσεις και την Ευρωπαϊκή επιτροπή, προκειμένου να τους ενημερώσει για το απίστευτο εκλογικό του ποσοστό (16%), σπέρνοντας τρόμο στις αγορές και την παγκόσμια οικονομία!!
Τέλος το τρίτο κόμμα (ΠΑΣΟΚ) ανακάλυψε ξαφνικά ότι υπάρχουν περιθώρια επαναδιαπραγμάτευσης των όρων του μνημονίου, δηλ. κάτι που απέκλειε κατηγορηματικά πριν από 10 ημέρες.
Έτσι πρότεινε συνεργασία στο έβδομο κόμμα (ΔΗΜΑΡ) για τη σταδιακή απαλλαγή μας από το μνημόνιο. Το έβδομο λοιπόν κόμμα (ΔΗΜΑΡ) διαφώνησε, αφού προτείνει ΟΧΙ σταδιακή απαλλαγή από το μνημόνιο, αλλά σταδιακή απαγκίστρωση απ’ αυτό!
Η προσπάθεια τελικά ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση της προσωρινής αναστολής λειτουργίας των κομματικών οργάνων του κινήματος, κάτι που χαροποίησε και ανακούφισε τον Ελληνικό Λαό!
Μ’ αυτά και μ’ αυτά φθάσαμε πάλι σ’ ένα προσωρινό (;) αδιέξοδο, αλλά στη δημοκρατία, ως γνωστόν, δεν υπάρχουν αδιέξοδα οπότε θα οδηγηθούμε ξανά σε φοιτητικές επαναληπτικές εκλογές!
Προηγουμένως βέβαια αυτό το ίδιο πολιτικό προσωπικό φρόντισε να διασφαλίσει απόλυτα την… ομαλή λειτουργία της κρατικής μηχανής, η οποία συνεχίζει σταθερά το καταστροφικό της έργο, δηλ. το έργο της πλήρους διάλυσης των πάντων (στάση πληρωμών σε νοσοκομεία και ταμεία (ΕΟΠΥΥ), άρνηση είσπραξης φόρων, ανομία, διαφθορά, εγκληματικότητα κλπ).
Τελευταίο όμως μεγάλο επίτευγμα αυτού του υπεύθυνου πολιτικού προσωπικού, ήταν η προσφορά του στην διαφημιστική καμπάνια της χώρας μας για τον Τουρισμό, διαφημίζοντας σε όλο τον κόσμο ότι εκτός από την εγκληματικότητα, το φλεγόμενο κέντρο της πρωτεύουσας, τα ναρκωτικά και τις ληστείες, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ΑΘΗΝΑ γέμισε και με AIDS μεταδίδοντας καθημερινά μέσω των τηλεοράσεων εικόνες διαπόμπευσης κάποιων ταλαίπωρων γυναικών.
Ένα είναι σίγουρο: όλοι όσοι απαρτίζουν το… πολύφερνο πολιτικό προσωπικό της χώρας μας, παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας και ιδίως για τους ανέργους της πατρίδας μας, οι οποίοι μπορεί βεβαίως να μην εργασθούν ποτέ πια, αλλά τουλάχιστον θα αισθάνονται ικανοποιημένοι αφού σίγουρα θα χάσουμε και εμείς τη δουλειά μας.

Συνάδελφοι,
Αυτή η ανακοίνωση προσπαθεί να παρουσιάσει, με τη δική μας οπτική, αυτό που ζούμε σήμερα.
Τα περιθώρια στενεύουν, η υπομονή όλων μας εξαντλείται.
Πρέπει να συνέλθουν τώρα γιατί σε λίγο θα είναι πολύ αργά.
Οι μηχανές των ελικοπτέρων που θα φυγαδεύσουν όλους τους παραπάνω στο εξωτερικό, όπως έγινε στην Αργεντινή, ζεσταίνονται!!

www.bankkingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης