Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Προσπάθεια αφομοίωσης των νέων επιπέδων περιμένουν οι αναλυτές μετά από 11 ανοδικές

tags :
ΧΑ: Προσπάθεια αφομοίωσης των νέων επιπέδων περιμένουν οι αναλυτές μετά από 11 ανοδικές
Η αγορά δείχνει τεχνικά υπερφορτισμένη και κάποιοι αναλυτές περιμένουν μία διόρθωση η οποία δε θα αλλάξει την καλή τεχνικά εικόνα της αγοράς και την προσπάθειά της να κατακτήσει υψηλότερα επίπεδα τιμών
Το ράλι των τελευταίων εβδομάδων έχει εντυπωσιάσει τους συμμετέχοντες και έχει μοιράσει απλόχερα αποδόσεις στο σύνολο σχεδόν των εισηγμένων τίτλων.
Μετά από 11 συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις, οι αναλυτές περιμένουν το ΧΑ να ρίξει ρυθμούς σήμερα και να προσπαθήσει να αφομοιώσει τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.
Η αγορά δείχνει τεχνικά υπερφορτισμένη και κάποιοι αναλυτές περιμένουν μία διόρθωση η οποία δε θα αλλάξει την καλή τεχνικά εικόνα της αγοράς και την προσπάθειά της να κατακτήσει υψηλότερα επίπεδα τιμών.
Μάλιστα το «φρέσκο» χρήμα που εισέρχεται στο ΧΑ, οι τοποθετήσεις από ξένους θεσμικούς επενδυτές και ο τρόπος που αγοράζουν δείχνουν πως ήταν υποεπενδυμένοι το προηγούμενο διάστημα και οδηγούν τις τιμές των μετοχών σημαντικά υψηλότερα.

Euroxx
Μετά από 11 συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις, περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει με χαμηλότερους όγκους συναλλαγών.

Eurobank Equities
Για σήμερα πιστεύουμε πως η αγορά είναι έτοιμη για μία αποφόρτιση σε μία προσπάθεια να αφομοιώσει τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Beta
Το momentum οδηγεί την αγορά υψηλότερα με συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις παρά τη βραχυπρόθεσμη τεχνικά υπεαγορασμένη εικόνα.
Ο τραπεζικός κλάδος δίνει τον τόνο, οι ελπίδες για εμβόλιο και η αποκλιμάκωση του αριθμού των κρουσμάτων (κάτω από 1.000 νέα κρούσματα χθες) μπορούν να υποστηρίξουν μία ανοδική συνέχεια.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης