Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Τάση από τις αγορές του εξωτερικού – Το βλέμμα στις 800 μονάδες μετά το ρεκόρ των 14 ανοδικών

tags :
ΧΑ: Τάση από τις αγορές του εξωτερικού – Το βλέμμα στις 800 μονάδες μετά το ρεκόρ των 14 ανοδικών
Οι τραπεζικές μετοχές θα παραμείνουν στο επίκεντρο, μετά και το μεγάλο ράλι που έχουν καταγράψει από τα χαμηλά του Οκτωβρίου
Ρεκόρ 23 ετών με 14 συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις κατέγραψε χθες η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά και οι αναλυτές για σήμερα περιμένουν τάση από τις αγορές του εξωτερικού με το βλέμμα να είναι στραμμένο στις 800 μονάδες.
Τα θετικά νέα για το ταμείο ανάκαμψης, θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη σημερινή πορεία της αγοράς, ενώ από την άλλη τα βλέμματα είναι στραμμένα και στη διακοπή των συνομιλιών αναφορικά με το πακέτο στήριξης των ΗΠΑ.
Οι τραπεζικές μετοχές θα παραμείνουν στο επίκεντρο, μετά και το μεγάλο ράλι που έχουν καταγράψει από τα χαμηλά του Οκτωβρίου.

Euroxx
Μετά από 14 συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις (ρεκόρ 23 ετών) περιμένουμε η αγορά να προσπαθήσει να κλείσει πάνω από τις πάνω από το επίπεδο των 800 μονάδων.

Eurobank Equities
Για σήμερα τα ευρωπαϊκά παράγωγα δείχνουν οριακά αρνητικό άνοιγμα λόγω της αναστολής των συνομιλιών για το πακέτο στήριξης των ΗΠΑ, των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων για το Brexit, με την ελληνική αγορά να μπορούσε να λάβει στήριξη από τα θετικά νέα για το ταμείο ανάκαμψης.

Beta
«Η τάση είναι ο φίλος σου», αλλά οι 14 συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις είναι πολλές για να αγνοηθούν.
Αναμένονται κινήσεις κατοχύρωσης κερδών, με τον όγκο των συναλλαγών να καθορίζει το βάθος της διόρθωσης.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης