Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Προς αναζήτηση ισορροπίας μετά τη χθεσινή διόρθωση – Τάση από τις αγορές της Ευρώπης

tags :
XA: Προς αναζήτηση ισορροπίας μετά τη χθεσινή διόρθωση – Τάση από τις αγορές της Ευρώπης
Στο επίκεντρο θα βρεθούν εκτός από τις τράπεζες, οι οποίες διόρθωσαν σημαντικά χθες και η μετοχή της Ελλάκτωρ, μετά και την ανακοίνωση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
Κατεύθυνση από τις αγορές του εξωτερικού, περιμένουν οι αναλυτές να αναζητήσει η αγορά στη σημερινή συνεδρίαση.
Μετά τη χθεσινή δυνατή αλλά δικαιολογημένη διόρθωση, ο γενικός δείκτης θα προσπαθήσει να βρει σημείο ισορροπίας.
Οι εξελίξεις αναφορικά με τις συζητήσεις για το Brexit και το πακέτο στήριξης στις ΗΠΑ, εκτιμάται ότι θα επηρεάσουν το άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών, το οποίο όπως δείχνουν τα ευρωπαϊκά παράγωγα, αναμένεται σε χαμηλότερα επίπεδα.
Στο επίκεντρο θα βρεθούν εκτός από τις τράπεζες, οι οποίες διόρθωσαν σημαντικά χθες και η μετοχή της Ελλάκτωρ, μετά και την ανακοίνωση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έως 50 εκατ. ευρώ με τιμή 1 ευρώ για κάθε νέα μετοχή.

Eurobank Equities
Στη σημερινή συνεδρίαση η συνεχιζόμενη ιστορία του Brexit, αλλά και το αδιέξοδο με το πακέτο στήριξης των ΗΠΑ φαίνεται πως επηρεάζουν το άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών, αντισταθμίζοντας τα θετικά νέα για τη συμφωνία αναφορικά με το Ταμείο Ανάκαμψης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Euroxx
Μετά τη χθεσινή διακοπή των 14 συνεχόμενων ανοδικών συνεδριάσεων, περιμένουμε η αγορά να αναζητήσει κατεύθυνση σήμερα, ακολουθώντας τις τάσεις από το εξωτερικό.

Beta
Φθάνοντας στο τέλος μίας εβδομάδας με αυξημένη μεταβλητότητα περιμένουμε οι επενδυτές να γίνουν πιο επιλεκτικοί, ενώ τα υψηλά 10 μηνών απαιτούν κάποια συσσώρευση καθώς τα βραχυπρόθεσμα κέρδη παραμένουν στο τραπέζι.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης