Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Ανοδικό ξεκίνημα περιμένουν οι αναλυτές – Τράπεζες και ΔΕΗ στο επίκεντρο

tags :
ΧΑ: Ανοδικό ξεκίνημα περιμένουν οι αναλυτές – Τράπεζες και ΔΕΗ στο επίκεντρο
Οι συναλλαγές καθώς οδεύουμε στην περίοδο των Χριστουγέννων θα μειώνονται, συμβάλλοντας στον περιορισμό των μεγάλων διακυμάνσεων
Τάση από τις αγορές του εξωτερικού αναμένεται να λάβει το ΧΑ στη σημερινή συνεδρίαση με τους αναλυτές να περιμένουν ένα ανοδικό άνοιγμα καθώς η διάθεση για ανάληψη ρίσκου διατηρείται.
Παράλληλα εκτιμούν πως οι συναλλαγές καθώς οδεύουμε στην περίοδο των Χριστουγέννων θα μειώνονται, συμβάλλοντας στον περιορισμό των μεγάλων διακυμάνσεων.
Στο επίκεντρο θα παραμείνουν οι μετοχές των τραπεζών, ενώ στο επίκεντρο θα βρεθεί και η ΔΕΗ μετά τη δημοσίευση πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την πώληση του 49% του ΔΕΔΔΗΕ.
Αναφορικά με τις τράπεζες δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg αναφέρει πως η Eurobank εξετάζει το ενδεχόμενο να εξαγοράσει την HSBC Greece.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε θετικό άνοιγμα καθώς η διάθεση για ανάληψη ρίσκου φαίνεται πως διατηρείται.

Euroxx
Περιμένουμε πως η κίνηση με περιορισμένο εύρος διακύμανσης θα συνεχιστεί με τους όγκους των συναλλαγών να μειώνονται.

Beta
Οι κινήσεις κατοχύρωσης κερδών βρίσκουν απέναντί τους τις επιλεκτικές τοποθετήσεις με αποτέλεσμα να περιορίζεται το πτωτικό περιθώριο.
Τα νέα υψηλά στις αγορές των ΗΠΑ θα μπορούσαν να βοηθήσουν το άνοιγμα της αγοράς, ενώ η σημαντική αντίσταση βρίσκεται στις 800 μονάδες.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης