Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Με επιλεκτικές κινήσεις σε Εθνική +3% και συνολικά τράπεζες, το ΧΑ +0,54% στις 882 μον. - Προσέγγισε κρίσιμα τεχνικά σημεία αντίστασης

Με επιλεκτικές κινήσεις σε Εθνική +3% και συνολικά τράπεζες, το ΧΑ +0,54% στις 882 μον. - Προσέγγισε κρίσιμα τεχνικά σημεία αντίστασης
Η επενδυτική ορατότητα έχει θολώσει ενώ η κόπωση είναι εμφανής αν και για την ώρα υπερτερούν οι επιλεκτικές αγορές σε δεικτοβαρείς τίτλους
Σχετικά Άρθρα
(upd19) Με επιλεκτικές στηρίξεις από τις τραπεζικές μετοχές, αλλά με περιορισμένες συναλλαγές, το ελληνικό χρηματιστήριο έκλεισε ανοδικά και σήμερα, για όγδοη συνεχόμενη συνεδρίαση, προσεγγίζοντας κρίσιμα τεχνικά επίπεδα αντίστασης. 
Στις τραπεζικές μετοχές ξεχώρισε η Εθνική με άνοδο έως 3% λόγω καλών αποτελεσμάτων α΄ 6μήνου 2021 και προσδοκιών για MSCI, ενώ άνω του 1,5% ήταν τα κέρδη στην Πειραιώς και Alpha Bank.
Από τις μη τραπεζικές μετοχές του FTSE 25 η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και η Jumbo υποχώρησαν, ενώ στηρίξεις παρείχαν η Coca Cola και η Aegean.

Ωστόσο, η παραμονή του γενικού δείκτη στη ζώνη άνω των 880 μονάδων δείχνει εύθραυστη, ειδικά μάλιστα μετά την άνοδο επί οκτώ συνεχόμενες συνεδριάσεις.
Η επενδυτική ορατότητα έχει θολώσει ενώ η κόπωση είναι εμφανής αν και για την ώρα υπερτερούν οι επιλεκτικές αγορές σε δεικτοβαρείς τίτλους.

Η πορεία της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς στην σημερινή συνεδρίαση

Η χρηματιστηριακή αγορά ξεκίνησε με θετικά πρόσημα, τα οποία και διατήρησε καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίασης.
Αν και στα υψηλά του ο γενικός δείκτης έφτασε έως και το +0,79% και στις 884 μονάδες, τελικά έκλεισε με κέρδη +0,54% στις 882 μονάδες έχοντας υψηλό στις 884,96 μονάδες και χαμηλό 878,07 μονάδες.
Ο τζίρος και όγκος συναλλαγών σε χαμηλά επίπεδα και ήταν μοιρασμένος στις τράπεζες και στα μη τραπεζικά blue chips.
Αναλυτικότερα, η αξία συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 42,3 εκατ. ευρώ, ο όγκος 23 εκατ. τεμάχια εκ των οποίων τα 15 εκατ. να διακινούνται στις τράπεζες.

Τα τεχνικά σημεία

Ο Γενικός Δείκτης βρέθηκε στις 882 μονάδες με πρώτη αντίσταση στις 885 μονάδες και οι 900 μονάδες.
Στην πρώτη στήριξη βρίσκονται οι 850 μονάδες και ακολουθούν οι 830 και οι κρίσιμες 820 και οι 800 μονάδες.
Η διάσπαση της ζώνης των 800 μονάδων θα οδηγήσει αρχικά στις 780 μονάδες και σε ένα δυσμενές σενάριο με ένα καθολικό lockdown στις 750 και 720 μονάδες.
Ο Τραπεζικός Δείκτης βρέθηκε στις 532 μονάδες, με πρώτη αντίσταση τις 540 μονάδες και ακολουθούν οι 550, οι 580 και οι 600 μονάδες.
Στην πρώτη στήριξη βρίσκονται οι 505 μονάδες και ακολουθούν οι 490 – 480 μονάδες και οι 460 μονάδες.

Σταθεροποίηση στην ελληνική αγορά ομολόγων

Σταθεροποίηση καταγράφεται στην ελληνική αγορά ομολόγων όπως και στα υπόλοιπα ομόλογα στην Ευρωζώνη, καθώς καθημερινά στελέχη της ΕΚΤ επαναλαμβάνουν τη δέσμευσή της να διατηρήσει τα επιτόκιά της σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέχρι ο πληθωρισμός να φτάσει 2% και να παραμείνει.
Ειδικότερα, το ελληνικό 10ετές βρίσκεται στο 0,60% και το ιταλικό 10ετές στο 0,61% και με το μεταξύ τους spread στις -1 μονάδες βάσης.
Το ελληνικό CDS στα 5 χρόνια, στις 74 μονάδες ή 0,74% ενώ το CDS της Αργεντινής βρίσκεται στις 1030 μονάδες βάσης.

Πως αποτιμάει το στάσιμο χρηματιστήριο την διετή διακυβέρνηση της ΝΔ

Το ελληνικό χρηματιστήριο και κάθε χρηματιστηριακή αγορά αποτιμά την οικονομική κατάσταση των εταιριών και τραπεζών προεξοφλεί τις μελλοντικές εξελίξεις και αξιολογεί την τρέχουσα οικονομική συγκυρία.
Το χρηματιστήριο όπου επενδύονται πραγματικά κεφάλαια λειτουργεί ως προεξοφλητικός μηχανισμός και αξίζει να δούμε δύο χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ, μιας κυβέρνησης πιο φιλικής προς τις αγορές πως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα.
Έχουν περάσει δύο χρόνια διακυβέρνησης και το ελληνικό χρηματιστήριο ήταν στις 860 με 880 μονάδες τον Ιούλιο 2019 και δύο χρόνια μετά είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα.
Οπότε μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια διετία στασιμότητας με μεγάλες διακυμάνσεις μεν αλλά παίρνοντας αυτά τα δύο χρονικά σημεία Ιουλίου 2019 και Ιουλίου 2021, το εξαγόμενο συμπέρασμα είναι το εξής, η εκκίνηση του 2019 διακόπηκε τον Μάρτιο του 2020 βίαια λόγω της πανδημίας και πλέον βρισκόμαστε πάλι στα επίπεδα του 2019… οπότε ο Ιούλιος του 2021 φαντάζει ωσάν επανεκκίνηση.

Τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον;

Το σενάριο που ήθελε τις 1050 μονάδες ως στόχο για το 2021 διαψεύστηκε και πλέον οι 1050 μονάδες είναι ο στόχος του 2022.
Σε σχέση με τις τρέχουσες τιμές τις 877 μονάδες ισοδυναμεί με άνοδο 19% και αυτό είναι το μέγιστο της ανοδική κίνησης, ίσως ως πιθανότερο σενάριο είναι ότι θα φθάσει στις παρυφές των 1000 μονάδων, δεν είναι κάποια σπουδαία κίνηση.
Οι τραπεζικές μετοχές το 2022 θα πάνε καλύτερα σε σχέση με το 2021 αλλά για να ξεχωρίσουν θα πρέπει

Έρχεται συγκέντρωση και νέες εξαγορές... αλλά απουσιάζει το ελληνικό χρηματιστήριο

Ένας νέος γύρος εξαγορών ελληνικών επιχειρήσεων θα ακολουθήσει μετά τα πρόσφατα deals, όπως διαβλέπουν τραπεζικά στελέχη με γνώση της δραστηριότητας.
Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις εταιρειών, θα ενταθούν τους επόμενους μήνες καθώς πολλοί επιχειρηματίες, σύμφωνα με τις τραπεζίτες, έχουν αρχίσει να δελεάζονται τόσο από τα τιμήματα, αλλά τους υψηλούς πολλαπλασιαστές κερδών.
Η συγκέντρωση επιχειρήσεων σε ολους τους κλάδους ή η είσοδος νέων “παικτών” είναι σε πλήρη εξέλιξη, με το ενδιαφέρον να εκδηλώνεται τόσο από ξένα funds, όσο και από ελληνικά.
Ένα πρώτο ενδιαφέρον αρχίζει να εκδηλώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στον χώρο των Τηλεπικοινωνιών ( Wind από την ΒC Partners), στα τρόφιμα όπου δραστηριοποιείται έντονα το CVC Capital για να ενισχύσει περαιτέρω την Δωδώνης με νέα εξαγορά στον χώρο των τυριών, ενω πληροφορίες φέρουν και την εταιρεία Νίκας να ετοιμάζει πλάνο ενίσχυσης της με δυο εξαγορές, όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή της Chipita.
Στην πληροφορική, επίσης, συνεχίζεται η συγκέντρωση εταιρειών από μεγαλύτερους ομίλους, όπως την Unisystems.
Η επιτάχυνση του μετασχηματισμού της επιχειρηματικότητας θα ενταθεί και με το Ταμείο Ανάκαμψης καθώς απο τον Οκτώβριο οι προτάσεις για την επιλεξιμότητα θα ξεκινήσουν.
Σαφής στόχος κυβέρνησης, τραπεζών και εταιρειών διαχείρισης κόκκινων δανείων είναι να προκύψουν μεγαλύτερες εταιρείες σε κάθε κλάδο. Eξάλλου, μόνο η μείωση του αποθέματος κόκκινων δανείων οδηγεί σε βιώσιμες επιχειρήσεις.

Γιατί δεν αποτυπώνεται η κινητικότητα στο ΧΑ

Γιατί, όμως, οι συμφωνίες εξαγοράς και τα τιμήματα δεν προκάλεσαν μια ανοδική τάση στο χρηματιστήριο;
Κατ΄αρχήν οι εταιρείες που εξαγοράστηκαν έχουν ως κοινό σημείο την παρουσία στο εξωτερικό, τις υψηλές εξαγωγές, καινοτόμα προϊόντα.
Συνεπώς, λίγες εισηγμένες εταιρείες είναι άμεσα συγκρίσιμες μαζί τους ή κι αν είναι, έχουν ήδη προεξοφλήσει αρκετές από τις προοπτικές τους.
Με εξαίρεση ορισμένες επιχειρήσεις που εμφανίζουν υψηλή ανάπτυξη, ταμειακές ροές, κέρδη κα οι κεφαλαιοποιήσεις πολλών εταιρειών έχουν διαμορφωθεί σε ιδιαίτερα απαιτητικά επίπεδα.
Με άλλα λόγια, εκτός από ορισμένες υγιείς της μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης δεν υπάρχουν πολλές περιπτώσεις επιχειρήσεων που να αποτελούν ευκαιρίες αγορών σε φθηνά επίπεδα τιμών.
Οι υψηλές μερισματικές αποδόσεις είναι λίγες πλην εξαιρέσεων, όπως και η μεγάλη άνοδος στα κέρδη ανά μετοχή.
Από την άλλη πλευρά, ορισμένες εισηγμένες εταιρείες πρωταγωνιστούν στις υψηλές μετοχικές αποδόσεις, αλλά δεν αποδίδουν μερίσματα.
H έλλειψη, όμως, νέων εταιρειών – την ερχόμενη εβδομάδα εισάγει τις μετοχές της η Real Consulting – είναι επίσης ένας βασικός λόγος της απουσίας αντίδρασης στο ΧΑ.

Η επικαιρότητα

Έντονος προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί σε κυβέρνηση και επιστήμονες καθώς την ίδια στιγμή που εντείνεται η πίεση στο ΕΣΥ με αύξηση των εισαγωγών, παρατηρείται σημαντική κάμψη στο εμβολιαστικό πρόγραμμα. Κι όλα αυτά, ενώ η μετάλλαξη Delta έχει κυριαρχήσει στις περισσότερες περιοχές.
Η μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό έχει μεταφερθεί στα νησιά, όπου συρρέουν Έλληνες αλλά και ξένοι επισκέπτες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Στις περισσότερες των περιπτώσεων τα μέτρα δεν τηρούνται, με αποτέλεσμα να προκύπτουν πολλά κρούσματα και τελικά -με την επιστροφή των εκδρομέων- διασπορά στην ηπειρωτική χώρα.
Μεγάλα νησιά (Πάρος, Τήνος, Μύκονος, Θήρα αλλά και το Ρέθυμνο στην Κρήτη) που συγκεντρώνουν μεγάλη μερίδα τουριστών είναι ένα βήμα το «κόκκινο».
Με τοπικό lockdown απειλείται και η Ίος.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προειδοποίησε ότι λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού, είναι ορατός ο κίνδυνος το νησί να «κλείσει». Στο πλαίσιο αυτό, μεταβαίνουν στο νησί περισσότεροι από 30 αστυνομικοί από την Αθήνα, καθώς «οι επιχειρηματίες δεν λαμβάνουν μέτρα».
Οι επόμενες εβδομάδες θεωρούνται κρίσιμες, αφού ο Αύγουστος είναι μήνας κορύφωσης των θερινών διακοπών.
Προκειμένου να μην ξεφύγει η κατάσταση, οι αρχές προχωρούν σε εντατικούς ελέγχους στην εστίαση και στα κέντρα διασκέδασης.
Τα πρόστιμα που επιβάλλονται είναι τσουχτερά, ενώ παραμένουν στο τραπέζι τοπικά lockdown, στις περιοχές που υπάρξει ραγδαία επιδείνωση των επιδημιολογικών δεικτών.

Σταθεροποιητικά οι διεθνείς αγορές μετά τη Fed

Σταθεροποιητικές κινήσεις καταγράφουν οι χρηματιστηριακές αγορές σε Ευρώπη και ΗΠΑ, στον απόηχο των αποφάσεων της Federal Reserve.

Ο δείκτης Dow Jones ενισχύεται κατά +0,49% στις 35.100 μονάδες
Ο δείκτης S&P 500 σημειώνει άνοδο +0,44% στις 4.419 μονάδες
Ο δείκτης Nasdaq καταγράφει κέρδη +0,22% στις 14.794 μονάδες
Στην Κίνα, οι αγορές ανακάμπτουν με σημαντικά κέρδη, μετά το sell off των προηγούμενων ημερών, λόγω των περιορισμών από τις αρχές σε τεχνολογία, εκπαίδευση και αγορά ακινήτων.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX σημειώνει άνοδο 0,2% στις 15.589 μονάδες.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 διαπραγματεύεται στις 7.033 μονάδες με άνοδο 0,2%.
Στις 6.655 μονάδες διαπραγματεύεται ο CAC 40 στο Παρίσι με άνοδο 0,7%.
Στο Μιλάνο ο FTSE MIB ενισχύεται 0,4% στις 25.357 μονάδες.
Ο IBEX 35 στη Μαδρίτη καταγράφει άνοδο 0,6% στις 8.789 μονάδες.


Κέρδη στις τράπεζες με χαμηλές συναλλαγές

Κέρδη καταγράφουν οι τράπεζες με τις συναλλαγές σε χαμηλά επίπεδα.
Η Εθνική έκλεισε στα 2,2980 ευρώ, με άνοδο +3% με όγκο 1,9 εκατ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 2,10 δισεκ. ευρώ.
Σημειώνουμε ότι ιστορικό χαμηλό κλείσιμο της Εθνικής σημειώθηκε 11 Φεβρουαρίου του 2016 στα 0,008 ευρώ προ RS ή 0,12 ευρώ μετά reverse split (στις 15 παλαιές 1 νέα) ενώ το ενδοσυνεδριακό χαμηλό στο 0,0066 προ RS ή 0,099 μετά reverse split
Με το νέο reverse split στις 10 παλαιές 1 νέα στις 3 Σεπτεμβρίου 2018 το ιστορικό χαμηλό κλείσιμο προσαρμόστηκε στα 1,20 ευρώ ενώ το ενδοσυνεδριακό στα 0,99 ευρώ.
Ας σημειωθεί ότι το νέο χαμηλό ιστορικό της Εθνικής πραγματοποιήθηκε στις 17/3/2020 στα 0,8150 ευρώ.
Η τιμή της αύξησης κεφαλαίου των 2,5 δισ. ευρώ στα 2,20 ευρώ, σε σχέση με τα 4,29 ευρώ της αύξησης του 2013 ενώ η ΑΜΚ του 2015 υλοποιήθηκε στα 0,02 ευρώ προ RS ή 0,30 ευρώ μετά RS.
Το warrant της Εθνικής που ξεκίνησε με τιμή εκκίνησης 6,823 ευρώ είχε τελευταία τιμή 0,0010 ευρώ και τέθηκε εκτός διαπραγμάτευσης οριστικά.
Η Alpha Βank έκλεισε στα 1,0975 ευρώ, με άνοδο +1,62% με όγκο 5,7 εκατ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 2,57 δισεκ. ευρώ.
Σημειώνουμε ότι το ιστορικό χαμηλό κλείσιμο της Alpha Βank είναι στα 1,16 ευρώ ή προ RS στα 0,0232 ευρώ και σημειώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 2016(στις 50 παλαιές 1 νέα) ενώ το ενδοσυνεδριακό χαμηλό στο 0,01898 προ RS ή 0,949 μετά reverse split
Ας σημειωθεί ότι το νέο ιστορικό χαμηλό κλείσιμο της Alpha Bank πραγματοποιήθηκε στις 2/11/2020 στα 0,4250 ευρώ ενώ το ενδοσυνεδριακό χαμηλό στις 30/10/2020 στα 0,4032 ευρώ.
Η τιμή της αύξησης κεφαλαίου του 2013 ήταν 0,44 ευρώ και του 2014 στα 0,65 ευρώ ενώ η τιμή της ΑΜΚ του 2015 ήταν στα 0,04 ευρώ προ reverse split ή 2 ευρώ μετά το reverse split.
Το warrant της Alpha Βank που ξεκίνησε με πρώτη τιμή εκκίνησης τα 1,45 ευρώ βρέθηκε στα 0,0010 ευρώ όπου και σταμάτησε πλέον να διαπραγματεύεται.
Η Πειραιώς έκλεισε στα 1,3820 ευρώ, με άνοδο +1,77% με όγκο 2,3 εκατ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση στα 1,72 δισεκ. ευρώ.
Σημειώνουμε ότι ιστορικό χαμηλό της Πειραιώς σημειώθηκε 11 Φεβρουαρίου του 2016 στα 0,0008 ευρώ προ RS ή 0,081 ευρώ μετά reverse split ( στις 100 παλαιές 1 νέα) ενώ το ενδοσυνεδριακό χαμηλό ήταν 0,00067 προ RS ή 0,067 ευρώ μετά RS.
Με το νέο reverse split στις 20 παλαιές 1 νέα δωρεάν τον Ιούλιο 2017 το ιστορικό χαμηλό κλείσιμο προσαρμόστηκε στα 1,62 ευρώ ενώ το ενδοσυνεδριακό στα 1,34 ευρώ..
Ας σημειωθεί ότι το νέο ιστορικό χαμηλό της Πειραιώς πραγματοποιήθηκε στις 19/7/2021 στα 0,079 ευρώ ή 1,29 ευρώ μετά το νέο reverse split στις 16,5 παλαιές 1 νέα.
Η τιμή της αύξησης κεφαλαίου του 2013 ήταν 1,71 ευρώ και του 2014 στα 1,70 ευρώ και η ΑΜΚ του 2015 στα 0,003 ευρώ προ reverse split ή 0,30 ευρώ μετά RS.
Το warrant της Πειραιώς που είχε αρχική τιμή εκκίνησης όταν πρωτοξεκίνησε τα 0,8990 ευρώ σταμάτησε να διαπραγματεύεται και είχε τελευταία τιμή στα 0,0010 ευρώ.
Η Eurobank έκλεισε στα 0,7820 ευρώ, με άνοδο +0,28% με όγκο 3 εκατ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 2,90 δισ. ευρώ.
Το ιστορικό ενδοσυνεδριακό χαμηλό στην Eurobank σημειώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 2016 στα 0,002410 ευρώ προ RS ή 0,2410 ευρώ μετά RS (στις 100 παλαιές 1 νέα).
Η μετοχή της Τράπεζας Κύπρου βρίσκεται στα 1,0450 ευρώ, αμετάβλητη και κεφαλαιοποίηση 466 εκατ. ευρώ.
Από τις 10 Ιανουαρίου του 2017 η μετοχή της Κύπρου έχει διαγραφεί από το ελληνικό χρηματιστήριο και διαπραγματεύεται σε Κύπρο και Λονδίνο.
Η Attica Bank έκλεισε στα 0,1440 ευρώ, με άνοδο +0,70% με όγκο 119 χιλ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 66 εκατ. ευρώ.
Το ιστορικό χαμηλό της Attica Βank είναι στα 0,02480 ευρώ μετά το RS και προ reverse split 0,001255 ευρώ και σημειώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου του 2017.
Η μετοχή της Τράπεζας της Ελλάδος έκλεισε στα 14,98 ευρώ, με άνοδο +0,40% και κεφαλαιοποίηση 298 εκατ. ευρώ.

Μεικτές τάσεις στις μη τραπεζικές μετοχές του FTSE 25 με χαμηλές συναλλαγές

Μεικτές τάσεις εμφάνισαν οι μη τραπεζικές μετοχές του FTSE 25 με τις συναλλαγές σε χαμηλά επίπεδα.
Την μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι Aegean και Coca Cola.
Στον αντίποδα, σημαντικές απώλειες σημείωσαν οι Jumbo και ΕΥΔΑΠ.
H Coca Cola έκλεισε στα 32,08 ευρώ, με άνοδο +2,17% και κεφαλαιοποίηση στα 11,88 δισ. ευρώ και βρίσκεται στην πρώτη θέση των κεφαλαιοποιήσεων στο ελληνικό χρηματιστήριο.
Ο ΟΤΕ έκλεισε στα 15,46 ευρώ, με άνοδο +0,78% και αποτίμηση 7,06 δισ. ευρώ και βρίσκεται στην 2η θέση των κεφαλαιοποιήσεων.
Η ΔΕΗ έκλεισε στα 8,84 ευρώ, με πτώση -0,23% και αποτίμηση 2,05 δισ. ευρώ.
Ο ΑΔΜΗΕ έκλεισε στα 2,5950 ευρώ, με άνοδο +0,19% και κεφαλαιοποίηση 602 εκατ. ευρώ.
Ο ΟΠΑΠ έκλεισε στα 12,03 ευρώ, με άνοδο +0,75% και αποτίμηση 4,10 δισ. ευρώ.
Ο Titan Cement International έκλεισε στα 16,32 ευρώ, με πτώση -0,12% και κεφαλαιοποίηση 1,31 δισεκ. ευρώ.
Η μετοχή των ΕΛΠΕ έκλεισε στα 5,76 ευρώ, με πτώση -1,37% και κεφαλαιοποίηση 1,76 δισ. ευρώ.
Η Motor Oil έκλεισε στα 13,70 ευρώ, με πτώση -0,65% και κεφαλαιοποίηση 1,51 δισεκ. ευρώ.
Ο Μυτιληναίος έκλεισε στα 15,28 ευρώ, με κέρδη +1,39% και κεφαλαιοποίηση 2,18 δισεκ. ευρώ.
Η Jumbo έκλεισε στα 13,22 ευρώ, με πτώση -1,93% και κεφαλαιοποίηση 1,79 δισ. ευρώ.
Η μετοχή της ΕΥΔΑΠ έκλεισε στα 7,96 ευρώ, με απώλειες -1,49% και κεφαλαιοποίηση 847 εκατ. ευρώ.
Η ΕΛΒΑΛΧΑΚΟΡ έκλεισε στα 1,9380 ευρώ, με άνοδο +0,41% και κεφαλαιοποίηση 727 εκατ. ευρώ.
Η MIG (που είναι εκτός FTSE 25) έκλεισε στα 0,0273 ευρώ, με άνοδο +3,41% και κεφαλαιοποίηση 24 εκατ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης