Μετά από 4 συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις υπήρξαν κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών
(upd16) Στάση αναμονής καταγράφηκε στο ελληνικό χρηματιστήριο, με την απραξία να αποτυπώνεται στο πολύ μικρό εύρος διακύμανσης που πραγματοποίησε ο Γενικός Δείκτης στη ζώνη των 915 μονάδων χωρίς διάθεση από τους επενδυτές για ανάληψη ρίσκου.
Η αγορά έχει διασπάσει τις 900 μονάδες και για οτιδήποτε καλύτερο απαιτούνται ισχυροί καταλύτες.
Στο επίκεντρο εύλογα βρέθηκε η μετοχή της Attica Bank, η οποία υποχώρησε κατά -9,6%, ενώ η Εθνική με το +2% συνέχισε την ανοδική της πορεία μετά μάλιστα και από δημοσίευμα του bankingnews που κάνει λόγο για έκπληξη στον ισολογισμό με αντιστροφή πρόβλεψης κοντά στα 500 εκατ.
Στις μη τραπεζικές μετοχές του FTSE 25 καταγράφηκε σχετική επενδυτική απραξία με τη ΔΕΗ να σημειώνει σημαντικές απώλειες, μετά το ράλι των τελευταίων ημερών.
Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 915 μονάδες, ήτοι στην περιοχή της αντίστασης των 910 - 915 μονάδων, με τον Τραπεζικό Δείκτη να είναι στις 556 μονάδες, πέριξ της αντίστασης των 550 μονάδων.
Δεδομένων των οικονομικών επιδόσεων στη χώρα, αλλά και της μεγάλης εξάρτησης της οικονομίας από το Ταμείο Ανάκαμψης της ΕΕ, το ΧΑ δείχνει να είναι καταδικασμένο στον βούρκο της στασιμότητας, με την επενδυτική ορατότητα να είναι περιορισμένη και γενικώς να αποτελεί μια αδιάφορη αγορά.
Επίσης, οι πρόσφατες πυρκαγιές έχουν δημιουργήσει ένα νέο κακό κλίμα για την κυβέρνηση η οποία, πλέον, έχει να αντιμετωπίσει την ολοένα αυξητική τάση των κρουσμάτων κορωνοιού αλλά και την επιβολή νέων προνομίων για τους εμβολιασμένους, μία συζήτηση που έρχεται δειλά και θα αφορά και τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Η πορεία της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς στην σημερινή συνεδρίαση
Με αρνητικά πρόσημα ξεκίνησε η χρηματιστηριακή αγορά με τον Γενικό Δείκτη έως στο -0,28% και τον Τραπεζικό Δείκτη έως το -0,27%.
Σταδιακά όμως η αγορά ήλεγξε τις απώλειές της,ενώ στις δημοπρασίες κατάφερε να κλείσει θετικά.
Ο Γενικός Δείκτης στο ελληνικό χρηματιστήριο έκλεισε με κέρδη +0,14% στις 915 μονάδες έχοντας υψηλό στις 916,42 μονάδες και χαμηλό 911,83 μονάδες.
Ο τζίρος και όγκος συναλλαγών σε χαμηλά επίπεδα και έχει επικεντρωθεί στα τραπεζικά blue chips.
Αναλυτικότερα, η αξία συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 42,9 εκατ. ευρώ, ο όγκος 20,4 εκατ. τεμάχια εκ των οποίων τα 12,1 εκατ. να διακινούνται στις τράπεζες από τα οποία 3,1 εκατ στην Attica bank.
Τα τεχνικά σημεία
Ο Γενικός Δείκτης παρέμεινε άνω των 910 μονάδων, ήτοι στην πρώτη αντίσταση, με τις 920 μονάδες να είναι η επόμενη.
Η πρώτη στήριξη είναι στις 850 μονάδες ενώ χωρίς καταλύτη ορατές είναι ακόμη και οι 800 μονάδες...
Ο Τραπεζικός Δείκτης δοκίμασε την ισχυρή την αντίσταση των 550 μονάδων, ενώ ακολουθούν οι 575 και οι 600 μονάδες.
Η στήριξη του Τραπεζικού Δείκτη είναι στα 500 μονάδες.
Κρύβει μεγάλη έκπληξη η Εθνική τράπεζα
Μεγάλη έκπληξη επιφυλάσσει στους μετόχους της η Εθνική τράπεζα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταφέρει να διασφαλίσει ότι θα αντιστρέψει πρόβλεψη κοντά στα 500 εκατ ευρώ.
Πρόκειται για 500 εκατ πρόσθετα κεφάλαια που είτε θα τα εγγράψει στα κέρδη μέσω της μείωσης των νέων προβλέψεων που στο α΄ 6μήνο ανήλθαν σε 147 εκατ, είτε θα καλύψει μέρος της ζημίας που θα προκύψει από την νέα τιτλοποίηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων ύψους 1,5 δισεκ. ευρώ.
Τα 500 εκατ ευρώ προέρχονται τόσο από την τιτλοποίηση Frontier ύψους 6,1 δισεκ. ευρώ η οποία τυπικά θα κλείσει αρχές Σεπτεμβρίου στο σχήμα doValue, Bain Capital και Fortress αλλά και από άλλες κινήσεις που αφορούν δανειακά χαρτοφυλάκια.
Η Εθνική τράπεζα από το 2020 έως σήμερα μπορεί να ειπωθεί ότι από έκτακτα κέρδη Titlos, swaps ομολόγων αλλά και την αντιστροφή πρόβλεψης μαζί με την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής, ξεπερνάει τα 3,5 δισεκ. είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει συγκεντρωθεί από ελληνική τράπεζα στην 2ετία… χωρίς αύξηση κεφαλαίου και χωρίς να περιλαμβάνονται οι εκδόσεις εταιρικών ομολόγων.
Η Εθνική τράπεζα μετά από αυτές τις κινήσεις εξαντλεί μεν όλους τους κρυφούς άσσους αλλά τα NPEs θα μειωθούν στα 2,5 δισεκ. και θα αναλογούν στο 7% με 8% του συνόλου των δανείων της τράπεζας, πλησιάζει τον στόχο του 5% NPEs.
Σημαντική αύξηση κερδοφορίας θα ανακοινώσει η Eurobank στο α΄6μηνο του 2021
Σημαντική αύξηση κερδοφορίας θα ανακοινώσει στο α΄ 6μηνο του 2021 η Eurobank στα 180-182 εκατ ευρώ, στο α΄ τρίμηνο είχε πετύχει κέρδη 70 εκατ και στο β΄ τρίμηνο θα πετύχει κέρδη 110-112 εκατ.
Τα κέρδη θα είναι πολύ ενθαρρυντικά αναφέρουν ορισμένες πηγές και θα καταδείξουν ότι ο στόχος για κέρδη 500 εκατ το 2022 είναι εφικτός.
Η Eurobank θα ανακοινώσει κέρδη α΄ 6μήνου 2021 στις 31 Αυγούστου 2021.
Με τις επιδόσεις του α΄ 6μήνου η Eurobank θα επιχειρήσει να διασπάσει την ζώνη των 3 δισεκ. σε κεφαλαιοποίηση.
Παρ΄ ότι η Alpha bank την έχει πλησιάσει, για την ώρα η Eurobank δεν θα χάσει την πρώτη θέση στις χρηματιστηριακές αποτιμήσεις.
Προσεχώς θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο με την HSBC Ελλάδος που μάλλον θα την αγοράσει η Eurobank με 125 εκατ αλλά λαμβάνοντας υπόψη το αρνητικό goodwill, η επένδυση θα είναι σχετικά μηδενικού κόστους.
Η Attica bank… στα βράχια – Τα δύο σχέδια για το μέλλον
Η Attica bank έχει στην κυριολεξία χρεοκοπήσει.
Δυστυχώς η τράπεζα βρίσκεται στα βράχια, λόγω χείριστων επιλογών της διοίκησης που πειραματίστηκε με τιτλοποιήσεις που προκάλεσαν τεράστιες ζημίες.
Εμφάνισε ζημίες 19,50 εκατ το α΄ 6μηνο του 2021 από 5,83 εκατ ζημίες στο α΄ τρίμηνο του 2021.
Αυτό δεν είναι τίποτε, επί 14 χρόνια ζημίες εμφανίζει η Attica bank.
To βασικό ζήτημα είναι ότι τα κεφάλαια από 187,5 εκατ που έχουν διαμορφωθεί – όταν ανέλαβε ο Θ. Πανταλάκης ο CEO της Attica bank είχε 582 εκατ – και αφαιρώντας την απομεί κεφαλαίου 136,8 εκατ ουσιαστικά απομένει με 50 εκατ.
Το πιο τραγικό ότι το DTA η αναβαλλόμενη φορολογία ανέρχεται σε 414 εκατ... η τράπεζα όχι μόνο δεν έχει κεφάλαια αλλά και μετά την αύξηση πάλι θα έχει δυσμενή σχέση αναβαλλόμενης φορολογικής απαίτησης προς ίδια κεφάλαια.
Αλλά ούτε αυτά ισχύουν αφού η Attica bank είδε να αυξάνονται τα NPEs τα προβληματικά ανοίγματα της στα 936 εκατ από 885 εκατ στο τέλος του 2020.
Σε πραγματικούς όρους η Attica bank έχει -150 με -200 εκατ κεφάλαια.
Ποια τα δύο εναλλακτικά σενάρια
Εναλλακτικό σχέδιο πρώτο, στρατηγικός επενδυτής υπό προϋποθέσεις
Η κυβέρνηση δεν γνωρίζει για στρατηγικό επενδυτή, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας δεν γνωρίζει για στρατηγικό επενδυτή… αλλά κάποιοι λένε ότι υπάρχει.
Ο επενδυτής αυτός για να μπορέσει να αποκτήσει την Attica bank που είναι στα βράχια, θα πρέπει
Εναλλακτικό σχέδιο δεύτερο – Καλύπτει την αύξηση κεφαλαίου το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας
Στην περίπτωση που ο στρατηγικός επενδυτής παραμείνει άφαντος, η επόμενη λύση είναι το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ως έσχατος επενδυτής καλύψει τα warrants στην τιμή των 0,020 ευρώ και ακολούθως καλύψει την αύξηση κεφαλαίου.
Στην περίπτωση αυτή έχουμε πλήρη κρατικοποίηση.
Επιδείνωση στην ελληνική αγορά ομολόγων
Επιδείνωση καταγράφεται σήμερα 26/8 στην ελληνική αγορά ομολόγων όπως και στα υπόλοιπα ομόλογα στην Ευρωζώνη καθώς η ανησυχία των επενδυτών από την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε νέα περιοριστικά μέτρα έχει ως αποτέλεσμα να αποστρέφονται επισφαλή κρατικά ομόλογα.
Ειδικότερα, το ελληνικό 10ετές βρίσκεται στο 0,63% όπως και το ιταλικό 10ετές στο 0,67% και με το μεταξύ τους spread στις -4 μονάδες βάσης.
Το ελληνικό CDS στα 5 χρόνια, στις 72 μονάδες ή 0,72% ενώ το CDS της Αργεντινής βρίσκεται στις 1030 μονάδες βάσης.
Η επικαιρότητα
Καλπάζει σε όλη την χώρα η επιδημία του κορωνοϊού χάρη στη μετάλλαξη Delta, γεγονός που αφενός έχει οδηγήσει περισσότερες από 10 περιοχές της Ελλάδας να βρίσκονται ένα βήμα πριν το μίνι lockdown και τα περιοριστικά μέτρα και αφετέρου εντείνει την πίεση στο ΕΣΥ, το οποίο καθημερινά κατακλύζεται από νέους ασθενείς με covid.
Οι επιστήμονες παρακολουθούν με ιδιαίτερη αγωνία την εξέλιξη της επιδημίας σε τουλάχιστον 10 περιοχές της χώρας, οι οποίες πραγματικά βρίσκονται «στο κόκκινο» μια και παρουσιάζουν πολύ υψηλούς δείκτες θετικότητας, τη στιγμή που ήδη Μεσσηνία, Ρέθυμνο, Χανιά και Ηράκλειο τελούν έως την 1η Σεπτεμβρίου υπό περιορισμό.
Παράλληλα ανησυχία επικρατεί και για την εντεινόμενη πίεση στο σύστημα υγείας, καθώς καθημερινά αυξάνονται οι εισαγωγές ασθενών, οι διασωληνωμένοι αλλά και οι νεκροί.
Μόνο χθες Τετάρτη 25/8 έγιναν 259 νέες εισαγωγές ασθενών στα νοσοκομεία, όπου και νοσηλεύονται 1.826 άνθρωποι σε απλές κλίνες, τη στιγμή που 332 είναι διασωληνωμένοι.
Υπό αυτά τα δεδομένα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 26/8 ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας προκειμένου να αποτιμηθούν τα τελευταία δεδομένα και να ληφθούν αποφάσεις για την καλύτερη προετοιμασία του ΕΣΥ έτσι ώστε να σταθεί όρθιο και να αντιμετωπίσει το τέταρτο κύμα της επιδημίας.
Η κυβέρνηση εξακολουθεί να καλεί τους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν, διαμηνύοντας πως το εμβόλιο είναι ασφαλές, αποτελεσματικό και είναι το μόνο που μπορεί να φρενάρει και να βάλει τέλος στην πανδημία.
Απώτερος στόχος είναι το αμέσως επόμενο διάστημα να επιταχυνθούν οι εμβολιασμοί, και να πραγματοποιηθούν άλλοι περίπου 1 εκατομμύρια εμβολιασμοί, οι οποίοι θα φέρουν πιο κοντά την χώρα στο περίφημο τείχος ανοσίας που μπορεί να ανακόψει την ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού.
Wall Street: Στάση αναμονής εν όψει Jackson Hole
Οριακές μεταβολές καταγράφουν οι δείκτες της Wall Street εν όψει του πολυαναμενόμενου συμποσίου της Fed στο Jackson Hole και της ομιλίας του Jerome Powell την Παρασκευή.
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ενισχύεται 0,2% στις 35.458 μονάδες.
Ο δείκτης - βαρόμετρο S&P 500 υποχωρεί 0,1% στις 4.492 μονάδες, κοντά στο ιστορικό υψηλό.
Ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq διαπραγματεύεται στις 15.041 με οριακή μεταβολή.
Στην Ευρώπη, ο δείκτης DAX στη Φρανκφούρτη υποχωρεί 0,4% στις 15.800 μονάδες.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 σημειώνει πτώση 0,3% στις 7.126 μονάδες.
Στις 6.656 μονάδες διαπραγματεύεται ο CAC 40 στο Παρίσι με απώλειες 0,3%.
Στο Μιλάνο ο FTSE MIB σημειώνει πτώση 0,4% στις 25.944 μονάδες.
Ο IBEX 35 στη Μαδρίτη υποχωρεί 0,6% στις 8.924 μονάδες.
Ο VIX - γνωστός και ως δείκτης φόβου - διαπραγματεύεται στις 17,2 μονάδες.
Θετικά πρόσημα στις τράπεζες - Εύλογες απώλειες στην Attica bank
Θετικά πρόσημα καταγράφηκαν στις τράπεζες με τις συναλλαγές σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.
Η Εθνική έκλεισε στα 2,4960 ευρώ, με άνοδο +1,96%, με όγκο 1,5 εκατ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 2,28 δισεκ. ευρώ.
Σημειώνουμε ότι ιστορικό χαμηλό κλείσιμο της Εθνικής σημειώθηκε 11 Φεβρουαρίου του 2016 στα 0,008 ευρώ προ RS ή 0,12 ευρώ μετά reverse split (στις 15 παλαιές 1 νέα) ενώ το ενδοσυνεδριακό χαμηλό στο 0,0066 προ RS ή 0,099 μετά reverse split
Με το νέο reverse split στις 10 παλαιές 1 νέα στις 3 Σεπτεμβρίου 2018 το ιστορικό χαμηλό κλείσιμο προσαρμόστηκε στα 1,20 ευρώ ενώ το ενδοσυνεδριακό στα 0,99 ευρώ.
Ας σημειωθεί ότι το νέο χαμηλό ιστορικό της Εθνικής πραγματοποιήθηκε στις 17/3/2020 στα 0,8150 ευρώ.
Η τιμή της αύξησης κεφαλαίου των 2,5 δισ. ευρώ στα 2,20 ευρώ, σε σχέση με τα 4,29 ευρώ της αύξησης του 2013 ενώ η ΑΜΚ του 2015 υλοποιήθηκε στα 0,02 ευρώ προ RS ή 0,30 ευρώ μετά RS.
Το warrant της Εθνικής που ξεκίνησε με τιμή εκκίνησης 6,823 ευρώ είχε τελευταία τιμή 0,0010 ευρώ και τέθηκε εκτός διαπραγμάτευσης οριστικά.
Η Alpha Βank έκλεισε στα 1,15 ευρώ, με άνοδο +0,88% με όγκο 3,5 εκατ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 2,69 δισεκ. ευρώ.
Σημειώνουμε ότι το ιστορικό χαμηλό κλείσιμο της Alpha Βank είναι στα 1,16 ευρώ ή προ RS στα 0,0232 ευρώ και σημειώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 2016(στις 50 παλαιές 1 νέα) ενώ το ενδοσυνεδριακό χαμηλό στο 0,01898 προ RS ή 0,949 μετά reverse split
Ας σημειωθεί ότι το νέο ιστορικό χαμηλό κλείσιμο της Alpha Bank πραγματοποιήθηκε στις 2/11/2020 στα 0,4250 ευρώ ενώ το ενδοσυνεδριακό χαμηλό στις 30/10/2020 στα 0,4032 ευρώ.
Η τιμή της αύξησης κεφαλαίου του 2013 ήταν 0,44 ευρώ και του 2014 στα 0,65 ευρώ ενώ η τιμή της ΑΜΚ του 2015 ήταν στα 0,04 ευρώ προ reverse split ή 2 ευρώ μετά το reverse split.
Το warrant της Alpha Βank που ξεκίνησε με πρώτη τιμή εκκίνησης τα 1,45 ευρώ βρέθηκε στα 0,0010 ευρώ όπου και σταμάτησε πλέον να διαπραγματεύεται.
Η Πειραιώς έκλεισε στα 1,44 ευρώ, με άνοδο +0,07% με όγκο 1,8 εκατ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση στα 1,80 δισεκ. ευρώ.
Σημειώνουμε ότι ιστορικό χαμηλό της Πειραιώς σημειώθηκε 11 Φεβρουαρίου του 2016 στα 0,0008 ευρώ προ RS ή 0,081 ευρώ μετά reverse split ( στις 100 παλαιές 1 νέα) ενώ το ενδοσυνεδριακό χαμηλό ήταν 0,00067 προ RS ή 0,067 ευρώ μετά RS.
Με το νέο reverse split στις 20 παλαιές 1 νέα δωρεάν τον Ιούλιο 2017 το ιστορικό χαμηλό κλείσιμο προσαρμόστηκε στα 1,62 ευρώ ενώ το ενδοσυνεδριακό στα 1,34 ευρώ..
Ας σημειωθεί ότι το νέο ιστορικό χαμηλό της Πειραιώς πραγματοποιήθηκε στις 19/7/2021 στα 0,079 ευρώ ή 1,29 ευρώ μετά το νέο reverse split στις 16,5 παλαιές 1 νέα.
Η τιμή της αύξησης κεφαλαίου του 2013 ήταν 1,71 ευρώ και του 2014 στα 1,70 ευρώ και η ΑΜΚ του 2015 στα 0,003 ευρώ προ reverse split ή 0,30 ευρώ μετά RS.
Το warrant της Πειραιώς που είχε αρχική τιμή εκκίνησης όταν πρωτοξεκίνησε τα 0,8990 ευρώ σταμάτησε να διαπραγματεύεται και είχε τελευταία τιμή στα 0,0010 ευρώ.
Η Eurobank έκλεισε στα 0,7982 ευρώ, με άνοδο +0,18% με όγκο 2,1 εκατ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 2,96 δισ. ευρώ.
Το ιστορικό ενδοσυνεδριακό χαμηλό στην Eurobank σημειώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 2016 στα 0,002410 ευρώ προ RS ή 0,2410 ευρώ μετά RS (στις 100 παλαιές 1 νέα).
Η μετοχή της Τράπεζας Κύπρου βρίσκεται στα 1,11 ευρώ, αμετάβλητη και κεφαλαιοποίηση 495 εκατ. ευρώ.
Από τις 10 Ιανουαρίου του 2017 η μετοχή της Κύπρου έχει διαγραφεί από το ελληνικό χρηματιστήριο και διαπραγματεύεται σε Κύπρο και Λονδίνο.
Η Attica Bank έκλεισε στα 0,1418 ευρώ, με πτώση 9,68% με όγκο 3,1 εκατ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 65 εκατ. ευρώ.
Το ιστορικό χαμηλό της Attica Βank είναι στα 0,02480 ευρώ μετά το RS και προ reverse split 0,001255 ευρώ και σημειώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου του 2017.
Η μετοχή της Τράπεζας της Ελλάδος έκλεισε στα 15,94 ευρώ, με άνοδο +0,63% και κεφαλαιοποίηση 308 εκατ. ευρώ.
Μεικτές τάσεις στις μη τραπεζικές μετοχές του FTSE 25 με ιδιαίτερα χαμηλές συναλλαγές - Πιέσεις στη ΔΕΗ
Μεικτές τάσεις καταγράφηκαν στις μη τραπεζικές μετοχές του FTSE 25 με τις συναλλαγές σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.
Την μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι ΟΤΕ και ΟΠΑΠ.
Στον αντίποδα, πτωτικά έκλεισαν οι ΔΕΗ, Ελλάκτωρ και Βιοχάλκο.
H Coca Cola έκλεισε στα 30,79 ευρώ, με άνοδο +0,59% και κεφαλαιοποίηση στα 11,41 δισ. ευρώ και βρίσκεται στην πρώτη θέση των κεφαλαιοποιήσεων στο ελληνικό χρηματιστήριο.
Ο ΟΤΕ έκλεισε στα 16,65 ευρώ, με άνοδο +0,91% και αποτίμηση 7,6 δισ. ευρώ και βρίσκεται στην 2η θέση των κεφαλαιοποιήσεων.
Η ΔΕΗ έκλεισε στα 9,9250 ευρώ, με πτώση -1,83% και αποτίμηση 2,3 δισ. ευρώ.
Ο ΑΔΜΗΕ έκλεισε στα 2,68 ευρώ, με πτώση -0,19% και κεφαλαιοποίηση 621 εκατ. ευρώ.
Ο ΟΠΑΠ έκλεισε στα 13 ευρώ, με άνοδο +0,54% και αποτίμηση 4,56 δισ. ευρώ.
Ο Titan Cement International έκλεισε στα 16,30 ευρώ, με άνοδο +0,12% και κεφαλαιοποίηση 1,27 δισεκ. ευρώ.
Η μετοχή των ΕΛΠΕ έκλεισε στα 5,84 ευρώ, με πτώση -0,68% και κεφαλαιοποίηση 1,78 δισ. ευρώ.
Η Motor Oil έκλεισε στα 14,02 ευρώ, με άνοδο +0,21% και κεφαλαιοποίηση 1,55 δισεκ. ευρώ.
Ο Μυτιληναίος έκλεισε στα 15,94 ευρώ, με πτώση -0,13% και κεφαλαιοποίηση 2,27 δισεκ. ευρώ.
Η Jumbo έκλεισε στα 13,23 ευρώ, με άνοδο +0,15% και κεφαλαιοποίηση 1,80 δισ. ευρώ.
Η μετοχή της ΕΥΔΑΠ έκλεισε στα 8,03 ευρώ, με πτώση -0,25% και κεφαλαιοποίηση 855 εκατ. ευρώ.
Η ΕΛΒΑΛΧΑΚΟΡ έκλεισε στα 1,9220 ευρώ, με πτώση -0,41% και κεφαλαιοποίηση 721 εκατ. ευρώ.
Η MIG (που είναι εκτός FTSE 25) έκλεισε στα 0,0339 ευρώ, με πτώση -3,14% και κεφαλαιοποίηση 30 εκατ. ευρώ.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών