Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Jim Rogers: Επενδυτές, προσοχή! Αυτή η bull market είναι μια φούσκα! - Συστήνει short τοποθετήσεις στα κρατικά ομόλογα μακροπρόθεσμης διάρκειας

Jim Rogers: Επενδυτές, προσοχή! Αυτή η bull market είναι μια φούσκα! - Συστήνει short τοποθετήσεις στα κρατικά ομόλογα μακροπρόθεσμης διάρκειας
Φούσκα.. χαρακτηρίζει την υπερβολική αισιοδοξία των διεθνών αγορών στην τρέχουσα συγκυρία ο διάσημος μεγαλοεπενδυτής, Jim Rogers.
"Αυτή η bull market είναι μια φούσκα!", τόνισε χαρακτηριστικά ο Rogers, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Bloomberg πριν από λίγο.
Για το λόγο αυτό ο διεθνούς φήμης μεγαλοεπενδυτής συμμερίζεται τις απόψεις των επενδυτών που δηλώνουν "αρκούδες" (bear - bearish - απαισιόδοξος) για τις προοπτικές της αγοράς ομολόγων στο προσεχές διάστημα.
Μάλιστα ο Rogers δεν διστάζει να συστήσει προς την επενδυτική κοινότητα short τοποθετήσεις στα κρατικά ομόλογα, κυρίως εκείνα μακροπρόθεσμης διάρκειας.
"Δηλώνω short στα κρατικά ομόλογα μακροπρόθεσμης διάρκειας", τόνισε χαρακτηριστικά.
"Σχεδιάζω να σορτάρω ακόμη περισσότερο το αμέσως επόμενο διάστημα, αυτή η bull market θα αποδειχθεί μετά βεβαιότητας μια φούσκα!", έσπευσε να διευκρινίσει.
"Η bear market στα κρατικά ομόλογα μακροπρόθεσμης διάρκειας ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο", είχε δηλώσει πριν από μερικά 24ωρα - στο ίδιο μήκος κύματος - ο Bill Gross, εκ των ισχυρών αντρών της Pimco, του μεγαλύτερου fund διαχείρισης ομολόγων παγκοσμίως.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης