Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Έπαινοι αλλά και συστάσεις από τον Επίτροπο Hann - Υπάρχουν ευκαιρίες για επενδύσεις στην Ελλάδα, αλλά και εμπόδια - Να εργαστεί η κυβέρνηση για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας

Έπαινοι αλλά και συστάσεις από τον Επίτροπο Hann - Υπάρχουν ευκαιρίες για επενδύσεις στην Ελλάδα, αλλά και εμπόδια - Να εργαστεί η κυβέρνηση για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας
Επαίνους αλλά και συστάσεις για το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα διατύπωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος, αρμόδιος για θέματα περιφερειακής ανάπτυξης J. Hann, που βρέθηκε σήμερα στην Τρίπολη.
Ο Ευρωπαίος επίτροπος αναγνώρισε ότι στην Ελλάδα υπάρχει επενδυτικό περιβάλλον, υπάρχουν ευκαιρίες για επενδύσεις, αλλά υπάρχουν και εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν.
Ο Hann απηύθυνε συστάσεις προς την ελληνική κυβέρνηση να εργαστεί στην κατεύθυνση μείωσης της γραφειοκρατίας, προκειμένου να βελτιωθεί το επενδυτικό κλίμα, ζητώντας ταυτόχρονα να δημιουργηθεί φιλικό κλίμα στην Ελλάδα προς τους επενδυτές.
Ο ίδιος επισκέφθηκε επιχειρήσεις στη βιομηχανική περιοχή Τρίπολης που έχουν επιδοτηθεί με ευρωπαϊκά κονδύλια,συνοδευόμενος από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα Πάνο Καρβούνη.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα κεντρικά γραφεία της Περιφέρειας ο επίτροπος ανέφερε ότι πραγματοποιεί επισκέψεις σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, προκειμένου να δει από κοντά τα θέματα που απασχολούν κάθε περιοχή.
"Θέλουμε να γνωρίζουμε ποια είναι η πραγματικότητα της κατάστασης στην Ελλάδα και στην ύπαιθρό της", τόνισε.
"Θα πρέπει να γίνουν πολλές δοκιμές και να ερευνηθούν όλες οι ευκαιρίες που προσφέρονται για ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με στόχο την έξοδο της χώρας από την κρίση", πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης