Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Τουρκολιάς (ΕΤΕ): Μέσα στον Ιούνιο η ολοκλήρωση της νομικής συγχώνευσης Εθνικής - Eurobank - Δεν θα υπάρχουν εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων

Τουρκολιάς (ΕΤΕ): Μέσα στον Ιούνιο η ολοκλήρωση της νομικής συγχώνευσης Εθνικής - Eurobank - Δεν θα υπάρχουν εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων
Mέσα στον Ιούνιο θα πρέπει να αναμένεται η ολοκλήρωση της νομικής συγχώνευσης της Εθνικής Τράπεζας με τη Eurobank, όπως τόνισε στη διάρκεια συνάντησης των διευθυντικών στελεχών των δύο τραπεζών ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Αλ. Τουρκολιάς.
Κατά τις πληροφορίες, στο πλαίσιο της συνάντησης σημειώθηκε μεταξύ άλλων πως το 60% των συνεργειών από τη συγχώνευση ΕΤΕ - Eurobank αφορούν σε δράσεις κόστους που είναι απόλυτα διαχειρίσιμοι, με τις τραπεζικές δραστηριότητες στην Ελλάδα να καλύπτουν περίπου το 80% των συνεργειών.
Για την ολοκλήρωση της νομικής συγχώνευσης συστάθηκαν ομάδες εργασίας με διακριτούς ρόλους για το επιχειρηματικό και λειτουργικό μοντέλο του νέου Ομίλου.
Παράλληλα ο κ. Τουρκολιάς τόνισε πως "κινητήρια δύναμη της προσπάθειας είναι η νοοτροπία του καλύτερου εκ των δύο", ενώ τόνισε ότι η επιτυχία της συγχώνευσης θα κριθεί και από τη συναντίληψη που όλοι οι εργαζόμενοι θα έχουν στον αυριανό Οργανισμό.
Tαυτόχρονα πρόσθεσε πως στόχος είναι "η διασφάλιση των θέσεων εργασίας και η ένταξη του Ανθρώπινου Δυναμικού στον Όμιλο κατά τρόπο ομαλό αλλά που να εξασφαλίζει ότι δε θα υπάρχουν εργαζόμενοι διαφορετικών ταχυτήτων αλλά όλοι θα έχουν τα ίδια δικαιώματα, τις ίδιες υποχρεώσεις, ίσες ευκαιρίες για αξιοποίηση και εξέλιξη, αντίστοιχες αποδοχές, βάσει της εργασίας και των καθηκόντων που θα ασκεί ο καθένας στο νέο Οργανισμό, ανεξάρτητα από που προέρχεται".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης