Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Τώρα ήρθε η ώρα να αγοράσετε ευρωπαϊκές μετοχές... συστήνουν HSBC, Fidelity και Aberdeen Asset Management - Παρά τις προκλήσεις, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για επενδύσεις στην περιφέρεια! - Το ράλι των αγορών θα έχει συνέχεια

Τώρα ήρθε η ώρα να αγοράσετε ευρωπαϊκές μετοχές... συστήνουν HSBC, Fidelity και Aberdeen Asset Management - Παρά τις προκλήσεις, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για επενδύσεις στην περιφέρεια! - Το ράλι των αγορών θα έχει συνέχεια
"Τώρα ήρθε η ώρα να αγοράσετε ευρωπαϊκές μετοχές!", συστήνουν όχι ένας, ούτε δύο, αλλά συνολικά τρεις επενδυτικοί οίκοι, δίδοντας ταυτόχρονα ψήφο εμπιστοσύνης ακόμη και στις εταιρείες της ευρωπαϊκής περιφέρειας!
Μάλιστα, κατά τους οίκους αυτούς, παρά τις προκλήσεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη στην τρέχουσα συγκυρία η ευρωπαϊκή περιφέρεια, λόγω του ότι είναι αρκετά οικονομική και φθηνή, αποτελεί μια από τις καλύτερες επενδυτικές επιλογές!
"Το ράλι των ευρωπαϊκών αγορών θα έχει συνέχεια. Έφτασε η ώρα για μαζικές αγορές ευρωπαϊκών μετοχών", διαμηνύουν ολοένα και περισσότεροι αναλυτές...
"Aπό τα χαμηλά του Μαρτίου του 2009, οι ευρωπαϊκές μετοχές έχουν σημειώσει εξαιρετικές επιδόσεις, ειδικά αν αντιληφθεί κανείς το μέγεθος των προβλημάτων με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπες οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου", σχολιάζει ο Paras Anand, κορυφαίος αναλυτής της Fidelity, αρμόδιος για θέματα που σχετίζονται με τις ευρωπαϊκές αγορές.
"Eιδικά τους τελευταίους 12 μήνες, οι ευρωπαϊκές αγορές έχουν καταγράψει τις καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με κάθε άλλη αγορά, πλην της αμερικανικής", προσθέτει ο ίδιος.
Και εξηγεί: Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν πολλές, υψηλής ποιότητας εταιρείες στην Ευρωζώνη!
"Αν εξαιρεθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2012, τότε οι ευρωπαϊκές μετοχές έχουν καταστεί τόσο φθηνές έναντι των αμερικανικών, σε σημείο που να θυμίζουν... εποχές 1993!", υποστηρίζουν από την πλευρά τους οι αναλυτές της HSBC.
"Υπάρχουν εξαιρετικές εταιρείες στην Ευρώπη, τόσο στην περιφέρεια, όσο και στον Βορρά. Αυτές οι εταιρείες αποτελούν εξαιρετικές ευκαιρίες", εκτιμά στο ίδιο μήκος κύματος ο James Laing, της Aberdeen Asset Management.
"Eίναι εταιρείες με αξιοσημείωτες επιχειρηματικές δραστηριότητες, που μπορούν να σταθούν στον διεθνή οικονομικό χάρτη", υποστηρίζει επίσης ο ίδιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης