Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Aπέσυρε το ΤΥΠΕΤ την προκήρυξη θέσεων μετά τις αντιδράσεις πως η Εθνική Τράπεζα βολεύει τα «δικά της παιδιά»!

Aπέσυρε το ΤΥΠΕΤ την προκήρυξη θέσεων μετά τις αντιδράσεις πως η Εθνική Τράπεζα βολεύει τα «δικά της παιδιά»!
Ουδεμία συμμετοχή, ευθύνη ή δυνατότητα παρέμβασης για τις αποφάσεις που λαμβάνει το ΤΥΠΕΤ... δηλώνει πως έχει η Εθνική Τράπεζα

(upd2)Υπό το βάρος των αντιδράσεων για την πρόσληψη εργαζομένων στο Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ), το Ταμείο Υγείας ανακοίνωσε ότι απέσυρε την προκήρυξή του δεδομένου ότι έχουν προκηρυχθεί εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Κατά συνέπεια το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα επανεξετάσει το όλο θέμα.

Η ανακοίνωση της Εθνικής - Ουδεμία συμμετοχή, ευθύνη ή δυνατότητα παρέμβασης για αποφάσεις που λαμβάνει το ΤΥΠΕΤ


Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ) είναι αυτοδιαχειριζόμενο Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και δεν εκπροσωπείται στο Διοικητικό του Συμβούλιο ή σε κανένα άλλο επίπεδο λειτουργίας του, η Εθνική Τράπεζα.
Η μόνη ανάμειξη της Εθνικής είναι η, σύμφωνα με το Νόμο, παρακράτηση και απόδοση στο ΤΥΠΕΤ της προβλεπόμενης εισφοράς των εργαζομένων της για κάλυψη της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης από το ΤΥΠΕΤ.
Κατά συνέπεια η Εθνική Τράπεζα ουδεμία συμμετοχή, ευθύνη ή δυνατότητα παρέμβασης έχει για αποφάσεις που λαμβάνει το ΤΥΠΕΤ, ακόμα και όταν οι αποφάσεις αυτές έρχονται σε αντίθεση με αντίστοιχες πολιτικές που εφαρμόζει η Εθνική Τράπεζα και η οποία ως γνωστόν δεν προκηρύσσει διαγωνισμούς προσλήψεων με δικαίωμα μόνο συμμετοχής παιδιών εργαζομένων ή συνταξιούχων της.

Τι ανέφερε νωρίτερα το www.bankingnews.gr

Η Εθνική βολεύει τα «δικά της παιδιά» - Προκήρυξη θέσεων στο ΤΥΠΕΤ για παιδιά εργαζομένων και συνταξιούχων!

Αλγεινή εντύπωση και μεγάλα ερωτηματικά, προκαλεί η προκήρυξη θέσεων εργασίας στο Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ), για την πλήρωση 20 θέσεων διοικητικού προσωπικού, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά στα παιδιά των εργαζομένων και συνταξιούχων της τράπεζας!
Σε μια περίοδο που η Ελλάδα παλεύει να βγει από την ύφεση και η ανεργία έχει χτυπήσει «κόκκινο», με τους ανέργους προσεγγίζουν το 1,4 εκατ., η Εθνική Τράπεζα επιλέγει να βολέψει τα δικά της παιδιά, με μια ρουσφετολογική προκήρυξη, αποδεικνύοντας ότι οι πρακτικές του παρελθόντος στην Ελλάδα του μνημονίου και της τρόικας, ζουν και βασιλεύουν.
Ο διαγωνισμός του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας(ΤΥΠΕΤ) για την πλήρωση 20 θέσεων διοικητικού προσωπικού, βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά, άκουσον – άκουσον, μόνο τα τέκνα των εργαζομένων και των συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας!
Ειδικότερα, η προκήρυξη αναφέρει:
«Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τέκνα εργαζομένων ή συνταξιούχων στην Ε.Τ.Ε, στο ΤΥΠΕΤ και στους συλλόγους Ε.Τ.Ε και μόνο σε μία από τις κατηγορίες προκήρυξης».

Διαβάστε ΕΔΩ την προκήρυξη

(Πρώτη ενημέρωση - Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014, ώρα 14:21)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης