Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

ΔΕΗ - Έρχονται αυξήσεις από 1η Ιουλίου στα οικιακά τιμολόγια - Α. Ζερβός : Το χαράτσι εκτόξευσε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σε 1,5 δισ. ευρώ

tags :
ΔΕΗ -  Έρχονται αυξήσεις από 1η Ιουλίου στα οικιακά τιμολόγια - Α. Ζερβός : Το χαράτσι εκτόξευσε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σε 1,5 δισ. ευρώ
Αντιδράσεις της ΓΕΝΟΠ -ΔΕΗ για την πώληση της μικρής ΔΕΗ
Αυξήσεις στα οικιακά τιμολόγια για κατανάλωση μέχρι 800 κιλοβατώρες και μειώσεις στα εμπορικά τιμολόγια για καταστήματα και επιχειρήσεις, αναμένονται από 1η Ιουλίου 2014, όπως προβλέπεται και από το μνημόνιο.
Αυτό τονίστηκε πριν από λίγο στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ, ενώ όπως σημείωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης Αρθούρος Ζερβός, δεν αναμένονται αυξήσεις στα αγροτικά τιμολόγια και στο νυχτερινό ρεύμα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, παρά τις αυξήσεις τα τιμολόγια η μέση τιμή είναι χαμηλότερη από τον μέσο όρο της Ε.Ε.
Ο κ. Ζερβός ανέφερε ότι τέλος Ιουλίου σταματάει και η εμπλοκή της ΔΕΗ με το τέλος ακινήτων, καθώς όσοι λογαριασμοί δεν έχουν εξοφληθεί θα μεταφερθούν στις κατά τόπου ΔΟΥ για την είσπραξή τους.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η επιβολή του τέλους μέσω τη ΔΕΗ ήταν η αιτία να εκτοξευθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στα 1,5 δισ. ευρώ.
Από την πλευρά της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, στελέχη της τόνισαν ότι η πώληση της μικρής ΔΕΗ, θα οδηγήσει σε διάλυση και κατάρρευση του ομίλου.

Ε.Μ
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης