Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Οι προκλήσεις συνεχίζονται - Πωλητήριο στην Ελλάδα βάζει η Ebay... με τιμή εκκίνησης στα 1.525 δολάρια! - Μιλά για εγγυημένη υπακοή στην τρόικα και ομόλογα κονφετί

Οι προκλήσεις συνεχίζονται - Πωλητήριο στην Ελλάδα βάζει η Ebay... με τιμή εκκίνησης στα 1.525 δολάρια! - Μιλά για εγγυημένη υπακοή στην τρόικα και ομόλογα κονφετί
Προκλητικά δημοσιεύματα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης φέρουν τη γνωστή ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου Ebay... να βάζει πωλητήριο στην Ελλάδα, με τιμή εκκίνησης στα 1.525 δολάρια!
Παρέχοντας φωτογραφία - χάρτη της χώρας μας, φέρεται μέχρι τώρα να έχουν υποβληθεί 34 προσφορές, ενώ η προθεσμία λήγει σε λίγες ημέρες από τώρα, στις 11 Απριλίου.

Παράλληλα έχει αναρτηθεί και η σχετική αγγελία:

"Προσφέρω τη χώρα μου για πώληση. Ό,τι έχει τελοσπάντων απομείνει από αυτή... Χαμηλές συντάξεις, χαμηλοί μισθοί, χαμηλές προσδοκίες... αλλά πολύς ήλιος διαθέσιμος για την ώρα.
Πολλές φυσικές πηγές και ορυκτά ακόμη ανεκμετάλλευτα. Η γραφειοκρατία στα καλύτερα της. Υπακοή στην τρόικα και τους τραπεζίτες εγγυημένη. Ο αγοραστής θα αποκτήσει 300 πολιτικούς, εκπαιδευμένους στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών των Σκανδάλων. Και ελληνικά ομόλογα με εξαιρετικά υψηλή αξία... για κονφετί!"

Ερωτήσεις και απαντήσεις για την αγγελία:


- Είναι πιθανή η από κοινού πώληση Ελλάδας - Ισλανδίας;
Λυπούμαστε, αλλά η Ισλανδία είναι σε πολύ καλύτερη θέση από την Ελλάδα.

- Μπορούμε να συνδυάσουμε τη ναυτιλία της Ελλάδας με την πώληση άλλης ευρωπαϊκής χώρας, όπως για παράδειγμα η Ιταλία; Τα νησιά συμπεριλαμβάνονται ή όχι στην αγγελία;
Θα κανονίσουμε μια μεγάλη έκπτωση για κάθε μελλοντική πώληση.

- Ενδιαφέρομαι πάρα πολύ για την αγγελία. Αλλά προτού καταθέσω προσφορά, ζητώ να εξαιρεθούν διεφθαρμένες τράπεζες, όπως οι Goldman Sachs και JP Morgan. Δεν θέλω η εξαγορά μιας όμορφης χώρας να συνδεθεί με σατανικούς τραπεζίτες.
Η Ελλάδα δεν χρειάζεται καμία από τις τράπεζες αυτές. Αφού η προσφορά περιλαμβάνει μια ολόκληρη Βουλή και 300 από τους καλύτερους πολιτικούς!






www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης