Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Βullish για τον S&P 500 η Goldman Sachs - Θα φτάσει στις 1.500 μονάδες πριν τα τέλη του 2012 - Ποιες χώρες κινούν τα νήματα...

Βullish για τον S&P 500 η Goldman Sachs - Θα φτάσει στις 1.500 μονάδες πριν τα τέλη του 2012 - Ποιες χώρες κινούν τα νήματα...
Βullish για την πορεία του S&P 500, του δείκτη - βαρόμετρο της Wall Street,  παραμένει, παρά την πρόσφατη μεταβλητότητα των αγορών, ο πρόεδρος της Goldman Sachs Asset Management, Jim O' Neill.
Μάλιστα, κατά τον ίδιο, μέχρι τα τέλη του 2012 ο S&P 500 θα έχει ανέλθει έως τις 1.500 μονάδες.
"Μπορεί να μη δούμε άνοδο του δείκτη σε αυτά τα επίπεδα στο τρέχον τρίμηνο, αλλά δεν αποκλείεται να συμβεί μέχρι το τέλος του έτους", τονίζει χαρακτηριστικά.
Εστιάζοντας στις χώρες BRIC, όρος τον οποίο ο ίδιος εφηύρε, επισημαίνει πως τα εν λόγω κράτη (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα) δεν θεωρούνται πλέον αναδυόμενες οικονομίες, αφού ο αντίκτυπος τους στις ΗΠΑ είναι εξαιρετικά σημαντικός.
Όπως αναφέρει στη συνέχεια, υπάρχουν αρκετοί επενδυτές που υποτιμούν τη σημασία των αναδυόμενων αγορών και για το λόγο αυτό, τους έχουν γυρίσει την πλάτη.
"Δουλειά μου είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους να αντιληφθούν πως ο κόσμος αλλάζει...  Ο κόσμος είναι πολύ διαφορετικός σήμερα. Η χώρα που κινεί τα νήματα (μέσω της ανάπτυξης) δεν είναι οι ΗΠΑ, αλλά οι αναδυόμενες", προσθέτει ο O'Neill.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης