Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Ταξιδεύοντας έως την Σόφια – Το από κοινού ταξίδι Τουρκολιά και Νανόπουλου και οι επαφές….και πως η Εθνική ξέχασε να πει καλή χρονιά στην Eurobank….

Ταξιδεύοντας έως την Σόφια – Το από κοινού ταξίδι Τουρκολιά και Νανόπουλου και οι  επαφές….και πως η Εθνική ξέχασε να πει καλή χρονιά στην Eurobank….
Ένα ενδιαφέρον ταξίδι πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στην Βουλγαρία.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Αλέξανδρος Τουρκολιάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Νικόλαος Νανόπουλος ταξίδεψαν από κοινού στην βουλγαρική πρωτεύουσα και είχαν επαφές με την κυβέρνηση και την διοίκηση της Κεντρικής τράπεζας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Εθνική με την UBB και η Eurobank με την Post Bank έχουν αξιοσημείωτα μερίδια αγοράς, αποτελεί το ισχυρότερο τραπεζικό σχήμα της χώρας και προφανώς ο ειδικός ρόλος του νέου σχήματος Εθνικής – Eurobank στην Βουλγαρία είναι αξιοσημείωτος.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν θετικά αποτελέσματα από την κίνηση αυτή και προφανώς προσμετράται στα θετικά.

Υποσημείωση 1

Στην Eurobank βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής.
Όπως ανέφερε στέλεχος «περιμένουμε να δούμε τι θα μας ξημερώσει»

Υποσημείωση 2

Πληροφορούμαστε ότι η Εθνική ενώ εξαγοράζει την Eurobank ξέχασε να πει τις ευχές για καλή χρονιά στο μεγαλύτερο μέρος της διοίκησης της Eurobank.

Υποσημείωση 3

Τα βασικά στελέχη της Eurobank γνωρίζουν ότι στην Γενική Συνέλευση θα πουν αντίο, buy, addio, ein, oevwa για να χρησιμοποιήσουμε και τα κρεόλ Αιτής και θα απέλθουν εις βάρος του ιστορικού deal που αντί πολλοί να κάνουν πολλά θα αποδειχθεί ότι λίγοι κάνουν λιγότερα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης