Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Deutsche Bank: Επενδυτές, ετοιμαστείτε! Έρχεται μεγάλη πτώση του ευρώ στα επίπεδα των 1,10 δολαρίων σε ορίζοντα 2ετίας - Η δόξα του δολαρίου επιστρέφει...

Deutsche Bank: Επενδυτές, ετοιμαστείτε! Έρχεται μεγάλη πτώση του ευρώ στα επίπεδα των 1,10 δολαρίων σε ορίζοντα 2ετίας - Η δόξα του δολαρίου επιστρέφει...
"Επενδυτές ετοιμαστείτε! Έρχεται πτώση του ευρώ στα επίπεδα των 1,10 δολαρίων. Η δόξα του αμερικανικού δολαρίου επιστρέφει!".
Τα ανωτέρω σημειώνει η Deutsche Bank, στην τελευταία έκθεσή της, υπό τον τίτλο  "Get Ready To EUR/USD At 1.10 - Here Is Why The Dollar Is Back", την οποία παρουσιάζει το www.bankingnews.gr.
Όπως σημειώνουν οι αναλυτές της γερμανικής τράπεζας, παρακολουθώντας στενά όλες τις εξελίξεις στην αγορά συναλλάγματος, πλέον όλα τα νομίσματα έχουν αγγίξει τα ιστορικά υψηλά τους έναντι του αμερικανικού δολαρίου.
Σύμφωνα με τη Deutsche Bank, από εδώ και στο εξής, το αμερικανικό δολάριο μπαίνει σε τροχιά πολυετούς ανοδικής τάσης, ήτοι ένα γεγονός άκρως αρνητικό για την πορεία του ευρωπαϊκού νομίσματος.
Υπό το πρίσμα αυτό, ο οίκος προβλέπει το ευρώ να υποχωρεί στα επίπεδα των 1,10 δολαρίων σε διάστημα δύο ετών.
"Δηλώνουμε φανατικά bullish για το δολάριο σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα", σχολιάζουν οι αναλυτές της Deutsche Bank.
Οι λόγοι είναι οι εξής:
1) Η ισχυροποίηση της ανάπτυξης της αμερικανικής οικονομίας θα υποστηρίξει τη μετατόπιση των επενδυτών από τα ομόλογα στις μετοχές, εξέλιξη η οποία θα στηρίξει την άνοδο του δολαρίου.
2) Οι κεντρικές τράπεζες (εκτός της αμερικανικής Fed) καλούνται να υποτιμήσουν τα νομίσματά τους έναντι του δολαρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης