Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Γ. Παπανδρέου: "Διανύουμε την πιο δύσκολα πολιτικά περίοδο"

Γ. Παπανδρέου:
Ως την πιο «δύσκολη πολιτικά περίοδο» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός της περίοδο που διανύει η Ελλάδα, μιλώντας σε υπουργική σύσκεψη, στην οποία συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τη Σύνοδο Κορυφής της 25ης Μαρτίου, αλλά και τον ευρύτερο προγραμματισμό της κυβέρνησης.
«Έχουμε μπει σε ένα τούνελ» τόνισε ο κ. Παπανδρέου προσθέτοντας ότι «τώρα μπαίνουμε στη καρδιά των προβλημάτων», εκφράζοντας συγχρόνως την αισιοδοξία του ότι «θα βγούμε από αυτό το τούνελ». Ο πρωθυπουργός συνέστησε στους υπουργούς να αναδεικνύουν την αποστολή της κυβέρνησης, που δεν είναι άλλη από την τήρηση των υποσχέσεων απέναντι στον ελληνικό λαό.
Ο πρωθυπουργός υπέδειξε, μεταξύ των κατεστημένων συμφερόντων, και την "αδράνεια", την "ακινησία" και τη "δύναμη της συνήθειας", ως τους εχθρούς αυτής της προσπάθειας. Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι νοοτροπίες που έχουν καλλιεργηθεί για χρόνια» πρέπει να σπάσουν. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι μετά την Σύνοδο Κορυφής της 25ης Μαρτίου, θα γίνει λεπτομερής συζήτηση σε κυβέρνηση και κόμμα για τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης