Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Tέλος στα σενάρια περί εκλογών και εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ βάζει ο Γ. Παπανδρέου - Επίθεση κατά της ΝΔ και του Α. Σαμαρά

Tέλος στα σενάρια περί εκλογών και εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ βάζει ο Γ. Παπανδρέου - Επίθεση κατά της ΝΔ και του Α. Σαμαρά
Απορρίπτει τα σενάρια περί εκλογών και εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, διαβεβαιώνοντας ότι οι καταθέσεις των πολιτών στις τράπεζες μετά τη συμφωνία των Βρυξελλών είναι εγγυημένες, στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας Real News.
Το τέλος στα σενάρια περί εκλογών βάζει ο πρωθυπουργός, αναφέροντας ότι «είμαστε μία δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση και θα τιμήσουμε στο έπακρο την εντολή που μας έδωσαν οι Έλληνες πολίτες. Οι πολίτες θέλουν να δουν αλλαγές, όχι εκλογές».
Αίσθηση έχει προκαλέσει, ωστόσο, η επίθεση του κ. Παπανδρέου κατά της ΝΔ και ειδικότερα, του Αντώνη Σαμαρά, για τη στάση του απέναντι στη συναίνεση αλλά και στην πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, καθώς δηλώνει πως «ο κ. Σαμαράς αποφάσισε να καθίσει στις κερκίδες και να πετάει φωτοβολίδες».
Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου θέτει μία σειρά από ερωτήματα, καλώντας τη ΝΔ να αποφασίσει για την πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη. «Θέλουν να μείνουμε στο ευρώ ή όχι; Πιστεύουν ότι μας συμφέρει να είμαστε στον πυρήνα της Ευρώπης για εθνικούς, αμυντικούς και οικονομικούς λόγους ή όχι; Η συμπεριφορά τους μας παραπέμπει στο ‘όχι’;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Γ. Μιχελάκης: Δεν προκύπτει τίποτα το καινούργιο από την συνέντευξη του πρωθυπουργού

Τίποτα το κανούριο δεν προκύπτει από την συνέντευξη του πρωθυποργού αναφέρει ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μιχελάκης, σχολιάζοντας την συνέντευξη, ο οποίος μάλιστα χαρακτηρίζει "κωμικό" και "τραγικό" το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου διερωτάται αν η ΝΔ επιθυμεί την έξοδο της χώρας από το ευρώ.
"Τέτοια παιδαριώδη πυροτεχνήματα δεν μπορούν να κρύψουν τη γύμνια μιας κυβέρνησης της οποίας ακόμα και οι ίδιοι οι βουλευτές της, όπως έκανε σήμερα ο κ. Γρηγοράκος, ζητούν εκλογές, ακριβώς γιατί και εκείνοι βλέπουν το αδιέξοδο στο οποίο οδήγησε τη χώρα ο κ. Παπανδρέου".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης