Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Σχηματίζεται κυβέρνηση στην Ιταλία - Στον Ναpolitano την Τετάρτη ο Μonti -"Θα ξεπεράσουμε την κρίση"

tags :
Σχηματίζεται κυβέρνηση στην Ιταλία - Στον Ναpolitano την Τετάρτη ο Μonti -
(upd2)Στον πρόεδρο της Ιταλίας, G. Napolitano θα βρεθεί αύριο ο εντολοδόχος πρωθυπουργός M. Monti για να τον ενημερώσει ότι μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε η προεδρία.
Στις τελευταίες του δηλώσεις ο Μonti επιβεβαίωσε ότι αύριο Τετάρτη θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεών του με τα ιταλικά κόμματα για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Ιταλία θα ξεπεράσει την κρίση.

Nωρίτερα το www.bankingnews.gr ανέφερε:


Φήμες για υποβάθμιση της Ιταλίας... ενώ φέρεται να επετεύχθη συμφωνία για το σχηματισμό κυβέρνησης υπό τον Μ. Μonti

Eντονη είναι η φημολογία στη αγορά την τελευταία ώρα ότι επίκειται υποβάθμιση της αξιολόγησης της Ιταλίας εντός της ημέρας.
Ωστόσο, οι φήμες ακόμη δεν επιβεβαιώνονται...
Στο μεταξύ, σε συμφωνία με τα κόμματα για το σχηματισμό κυβέρνησης φέρεται να κατέληξε ο εντολοδόχος πρωθυπουργός στην Ιταλία, M. Monti, με τις τελευταίες πληροφορίες του επιχειρηματικού χώρου να θέλουν έτοιμη τη σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου....
Όπως επισημαίνει η La Repubblica, το νέο κυβερνητικό σχήμα στη γειτονική χώρα ενδεχομένως να ανακοινωθεί και σήμερα το βράδυ.
Ο Μonti είχε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο της χώρας G. Napolitano, αφού ολοκλήρωσε τις επαφές με τους εκπροσώπους των κομμάτων της χώρας.
Το γραφείο του προέδρου επιβεβαίωσε ότι οι δύο άντρες είχαν γεύμα εργασίας, χωρίς ωστόσο να παράσχει πρόσθετες πληροφορίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης