Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Παπανδρέου: Με κοινές μετοχές πρέπει να γίνει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών - Προσβολή η πρόταση για πατρωνία της Ελλάδας από επιτρόπους

Παπανδρέου: Με κοινές μετοχές πρέπει να γίνει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών - Προσβολή η πρόταση για πατρωνία της Ελλάδας από επιτρόπους
(upd2)Προσβολή χαρακτήρισε την πρόταση για πατρωνία της Ελλάδας από επιτρόπους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Εστιάζοντας στις τράπεζες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε πως η ανακεφαλαιοποίησή τους θα πρέπει να γίνει με κοινές και όχι με προνομιούχες μετοχές.
"Αποφύγαμε την καταστροφή και για αυτό είμαστε υπερήφανοι. Θα πρέπει να μας ευγνωμονούν οι της ΝΔ, γιατί σώζοντας τη χώρα έτυχε να σωθούν και αυτοί από τον πολιτικό αφανισμό", σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παπανδρέου.
"Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και οι αποφάσεις που θα λάβει η Βουλή τις επόμενες μέρες και εβδομάδες είναι καθοριστικής σημασίας" πρόσθεσε στη συνέχεια ο κ. Παπανδρέου.
"Προβάλλω και υπερασπίζομαι την Ελλάδα ανά την υφύλιο. Υπεραμύνομαι της Ελλάδας και του ελληνικού λαού. Αυτό έκανα στην Κόστα Ρίκα, στις Βρυξέλλες και στο Ισραήλ", ανέφερε στη συνέχεια.

Νωρίτερα το bankingnews.gr μετέδιδε:
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συνάντηση των Ευάγγελου Βενιζέλου, Ανδρέα Λοβέρδου και Κώστα Σκανδαλίδη, λίγο πριν την συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.
Κατά τις πληροφορίες, στη συνεδρίαση της ΚΟ δεν αναμένεται να υπάρξουν δραματικές εξελίξεις. Μάλιστα, νωρίτερα συναντήθηκαν οι κκ Γ. Παπανδρέου και Ευ. Βενιζέλος ώστε να συζητήσουν για τη Σύνοδο Κορυφής και τα αποτελέσματά της. Μάλιστα επικεντρώθηκαν και στα νέα μέτρα που ζητούν οι δανειστές, ενόψει και της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών.
Κατά τη συνάντηση, ο Ευ. Βενιζέλος επανέφερε την πρότασή του που είχε κάνει στο Εθνικό Συμβούλιο για άμεση εκλογή προέδρου. Επεσήμανε μάλιστα στον κ. Παπανδρέου να ξανασκεφτεί το χρόνο των εσωκομματικών εκλογών και το περιθώριο που υπάρχει για να γίνουν νωρίτερα. Ωστόσο τόνισε ότι σέβεται την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης