Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Στην αντεπίθεση περνά ο Juncker - "Θα δώσω στη δημοσιότητα όλες τις επιστολές που είχα στείλει στους Έλληνες υπουργούς Οικονομικών για να αποδείξω πως είχα προειδοποιήσει για την κρίση..."

Στην αντεπίθεση περνά ο Juncker -
Στην αντεπίθεση φαίνεται πως περνά ο πρόεδρος του Eurogroup, J. C. Juncker αναφορικά με την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τις ευθύνες που αναλογούν σε κάθε πλευρά....
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Juncker φέρεται να προχώρησε στην εξής δήλωση: "Θα δώσω στη δημοσιότητα όλες τις επιστολές που είχα στείλει στους Έλληνες υπουργούς Οικονομικών για να αποδείξω πως είχα προειδοποιήσει εγκαίρως για το ξέσπασμα της ελληνικής κρίσης...".
Οι πολιτικές ανάπτυξης της ευρωζώνης είναι ανεπαρκείς, δήλωσε το πρωί ο πρόεδρος του Eurogroup, κρούοντας για ακόμη μία φορά τον κώδωνα του κινδύνου για την ύφεση που απειλεί την Ευρωζώνη.
Ο απερχόμενος σε λίγους μήνες πρόεδρος του Eurogroup είναι δριμύς πολέμιος της πολιτικής αυστηρής λιτότητας που επιβάλει στην Ευρώπη η Γερμανία και δεν παραλείπει να το τονίζει σε κάθε ευκαιρία.
Μάλιστα, στις σημερινές του δηλώσεις υπογράμμισε ότι "στην αρχή της κρίσης κάποιοι δεν κατάλαβαν το μέγεθος αυτού που γινόταν", ενώ χαρακτήρισε "καταστροφική" την έξοδο οποιασδήποτε χώρας από το ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης