Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Φ. Κουβέλης: Η Ελλάδα χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση - Μέχρι τώρα δεν είναι δυνατή η συγκρότησή της - Kάναμε ότι ήταν δυνατόν - Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του

Φ. Κουβέλης: Η Ελλάδα χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση - Μέχρι τώρα δεν είναι δυνατή η συγκρότησή της - Kάναμε ότι ήταν δυνατόν - Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του
Την ανάγκη συγκρότησης οικουμενικής κυβέρνησης επανέλαβε κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Κ. Παπούλια, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλης.
"Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επανέλαβα όσα δημόσια υποστηρίζω.μ Η χώρα χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση", τόνισε για να προσθέσει πως "Η οικουμενική κυβέρνηση πρέπει να εκφράζεται από όλες τις δυνάμεις υπέρ της ΕΕ και του ευρώ αλλά και υπέρ της αποδέσμευσης από το μνημόνιο".
"Μια τέτοια κυβέρνηση για να είναι βιώσιμη πρέπει να εξασφαλίζει τις δυνάμεις όπως τις κατέταξε με την ετυμηγορία του ο λαός", τόνισε ο κ. Κουβέλης.
"Προσήλθα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με την πρόταση αυτή, χωρίς να επιδιώκουμε τίποτα πέρα από την ικανοποίηση ότι συμβάλλαμε στην εξασφάλιση λύσης. Για εμάς δεν υπάρχει το κομματικό συμφέρον", σημείωσε στη συνέχεια ο κ. Κουβέλης.
"Κατέθεσα στον Κ. Παπούλια τα συγκεκριμένα στοιχεία των άμεσων ενεργειών στα πλαίσια της αποδεσμευσης από το μνημόνιο", πρόσθεσε για να εξηγήσει:
Άρση της νομοθεσίας που γκρέμισε τους κατώτατους μισθούς
Δυνατότητα μεταφοράς εσόδων για να υπάρξει δίχτυ κοινωνικής προστασίας
Αποκατάσταση των εργασιακών δικαιωμάτων για άμεση αντιμετώπιση της μετενέργειας
Ζητάμε την επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας
"Ο κ. Παπούλιας μου είπε ότι δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα συγκρότησης κυβέρνησης. Κάθε πολιτική δύναμη ας αναλάβει τις δικές της ευθύνες. Η ΔΗΜΑΡ έκανε ότι ήταν δυνατόν. Το μεγαλύτερο συμφέρον είναι αυτό που αφορά την Ελλάδα", επισήμανε ο κ. Κουβέλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης