Τελευταία Νέα
Ελλάδα

(upd2) Αίσιο τέλος στο θρίλερ του Πειραιά- Παραδόθηκε ο δράστης

(upd2) Αίσιο τέλος στο θρίλερ του Πειραιά- Παραδόθηκε ο δράστης
Τελικά παραδόθηκε στις αρχές ο δράστης ο οποίος κρατούσε ομήρους σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Πειραιά, επιστρέφοντας τα χρήματα. Οι όμηροι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. παραδόθηκε και ο οπλισμός του.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις ληστές εισέβαλαν λίγο μετά τις 12 και μισή στο υποκατάστημα της Εθνικής Τραπέζης στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 87 στον Πειραιά. Οι δύο διέφυγαν και συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα. Ωστόσο ο τρίτος εγκλωβίστηκε στην τράπεζα, κρατώντας ομήρους πελάτες και υπαλλήλους της τράπεζας. Στο μεταξύ η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε τη σύλληψη των δύο εκ των δραστών. Ο δράστης είχε αφήσει ελέυθερους 15 ή 16 ανθρώπους κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, ενώ κράτησε μέχρι την τελευταία στιγμή 3 άτομα ακόμη ομήρους.
Κλειστή είναι αυτήν την ώρα η Ηρώων Πολυτεχνείου στο τμήμα μεταξύ Χαριλάου Τρικούπη και Λ. Αφεντούλη.
Παράλληλα, ένοπλη ληστεία, με έναν σοβαρά τραυματία, σημειώθηκε το πρωί σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στη Μεγαλόπολη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρεις άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, εισέβαλαν στην τράπεζα και με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες, και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Βγαίνοντας από την τράπεζα, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, πυροβόλησαν και τραυμάτισαν πολίτη που τους έκλεισε τον δρόμο.
Ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης και από εκεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψή των δραστών.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης