Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Χ.Α.: Πολλά, μικρά και ενδιαφέροντα (λίγο με την λήξη της συνεδρίασης)...

tags :
Χ.Α.: Πολλά, μικρά και ενδιαφέροντα (λίγο με την λήξη της συνεδρίασης)...
Μαζεύτηκαν όπως θα είδατε οι απώλειες του αντιπροσωπευτικού δείκτη και από το -2,52% στο -1,05% συγκεκριμένα. 

Βοήθησαν αρκετά οι ΕΛΠΕ, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, ΑΛΦΑ, ΜΠΕΛΑ, ΤΙΤΚ... Όχι όμως οι ΔΕΗ, ΕΤΕ, ΦΦΓΚΡΠ...

ΣΤΑ 244 εκατ. ο τζίρος, με τα 124 εκατ. ευρώ να αντιπροσωπεύουν προσυμφωνημένες συναλλαγές και με το ΑΛΦΑΤΠ να καλύπτει το 31,5% της συνολικής αξίας των συναλλαγών.


ΤΡΕΛΑΜΕΝΑ όλα τα παιδιά στα private banking, ζαλισμένα σαν κοτόπουλα από τα ''γυρίσματα''... Εφιαλτικές μας χαρακτήρισαν τις πιέσεις και τις συνθήκες λόγω της γνωστής αιτίας.

  • Παροξυσμός επενδυτών και πρωτόγνωρες στιγμές... Κι όλα αυτά για την μαλακεία που δέρνει μερικούς εγκέφαλους... Αφείστε, που αν ήταν να πάρουν δύο cents, τώρα θα πάρουν,... ξέρετε εσείς...
ΘΕΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Πρώτη θέση... φάτσα κάρτα που λέμε ... ποιά άλλη, από την ΤΕΝΕΡΓ...

Από κοντά και η Aegean Airlines που γύρισε στο +0,90% από το αρχικό -6,8% ( και από τα 5,5000 έκλεισε στα 5,9500 ευρώ με 102.000 τμχ εκ των οποίων στο μείον αγοράσθηκαν τα 84.400 τμχ).

ΔΕΝ είδε καθόλου μείον ο ΟΠΑΠ (+2,2% και τζίρος 12 εκατ. ευρώ)...


Εξαφανισμένος ο πωλητής της Παρασκευής στα ΕΛΠΕ που ενισχύθηκαν κατά 2,6% και με μικρό σχετικά όγκο (268000 τμχ)...

O γ.δ. «μετράει» οκτώ αρνητικές συνεδριάσεις στις τελευταίες εννέα και 12 πτωτικές συνεδριάσεις στις τελευταίες 15. Από το υψηλότερο κλείσιμο του έτους και των τελευταίων 29 μηνών των 1228,23 μονάδων που σημειώθηκε στις 2/12 υποχωρεί κατά 9,46%.

Επίσης το σημερινό κλείσιμο είναι το χαμηλότερο των τελευταίων 51 συνεδριάσεων, με το αμέσως χαμηλότερο να έχει σημειωθεί στις 11/10 (1109,20 μονάδες).

Κακή η τελική αναλογία ανοδικών - πτωτικών μετοχών (44-111) πλησίασε το ένα προς τρία, όμως σαφώς καλύτερη της ενδοσυνεδριακής, όπου οι τίτλοι με αρνητικό πρόσημο ήταν υπερπενταπλάσιοι αυτών με θετικό.

Δεν θα ήταν υπερβολή να υποστηριχθεί ότι η σημερινή συνεδρίαση είχε σαν κύριους πρωταγωνιστές τις προσυμφωνημένες συναλλαγές, καθώς τα "πακέτα" ξεπέρασαν το 51% του συνολικού τζίρου. NA σημειωθεί ότι μέσω των τελικών δημοπρασιών και μετά, πραγματοποιήθηκε τζίρος 97 εκατ. ευρώ!


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης