Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Motor Oil + Αναλυτές: Απίστευτες, παταγώδεις διαψεύσεις...

tags :
Motor Oil + Αναλυτές: Απίστευτες, παταγώδεις διαψεύσεις...
MOH: Καθαρή θέση 520 εκατ. ευρώ και αποτίμηση 995 εκατ. ευρώ. Με τον δανεισμό της στα 1,048 δισ. ευρώ και τα ταμειακά διαθέσιμα στα 121,7 εκατ. ευρώ. Στα 4,7 εκατ. ευρώ οι ζημίες της στη παρελθούσα χρήση... Στο 1,8 ο δείκτης δανειακής μόχλευσης και στο 1,9 το p/bv. 

ΠΙΟ κάτω υπενθυμίζουμε τι εκτιμήσεις έκαναν μερικά από τα ''Σπίτια'' που καλύπτουν την μετοχή της... (Ολα σχεδόν στο ίδιο καζάνι έβραζαν...)

ΔΕΝ χρειάζονται σχόλια, τα μεγέθη μιλάνε από μόνα τους. Σε μας απλά απομένει η απορία... ''Τι... παίρνουν και σε μας δεν δίνουν''... Να απογειωθούμε και εμείς στο κόσμο των παραισθήσεων...

------------------------

Societe Generale: Είχε μειώσει την πρόβλεψή της για τα κέρδη ανά μετοχή το 2013 κατά 19%, στα 1,17 ευρώ ανά μετοχή από 1,38 ευρώ που ήταν η προηγούμενη πρόβλεψη και κατά 8% την εκτίμησή της για τα κέρδη ανά μετοχή του 2014.

Σ.Σ.: 1,17 ευρώ ανά μτχ σημαίνει κερδοφορία........... 130 εκατ. ευρώ.................

(Σ.Σ.: Στα 78,2 εκατ. ευρώ τα κέρδη το 2012 ενώ στο 2011 είχαν ανέλθει στα 142 εκατ.)

------------------------------

ALPHA FINANCE: Στα 9,7 ευρώ ανά μετοχή η τιμή στόχος για την MOH με τη σύσταση Outperform.

Oπως σημείωνε σε ανάλυσή της ... Παρά το σημαντικό ράλι του τίτλου αποτιμάται ακόμα με ελκυστικούς πολλαπλασιαστές, για παράδειγμα p/e 7,2 για τις εκτιμήσεις μεγεθών του 2013.

Σ.Σ.: Δηλαδή εκτιμούσε κέρδη περί τα......... 150 εκατ. ευρώ..........

------------------

Merrill Lynch:  ...Συνεχίζει να ευνοείται από ένα από τα πιο ανταγωνιστικά μίγματα παραγωγής σε σχέση με τους ανταγωνιστές της, ενώ με την πρόσφατη αναβάθμιση του διυλιστηρίου να έχει ολοκληρωθεί, οι κεφαλαιουχικές δαπάνες αναμένεται να είναι σχετικά περιορισμένες, επιτρέποντας στην εταιρεία να συνεχίσει να πληρώνει μια μερισματική απόδοση 6,4%, αρκετά υψηλότερη από το μέσο όρο του κλάδου.

Η μετοχή διαπραγματεύεται με έκπτωση 40% έναντι του κλάδου βάσει του δείκτη P/E το για το 2013 που εκτιμάται σε 5,9 φορές, κατέληγαν οι αναλυτές της BoFA - MLynch

Σ.Σ.: Κερδοφορία που ξεπερνούσε 150 εκατ. ευρώ.

------------------------

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης