Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ... Σήμερα ο κ. Σέργιος Μελαχροινός της Solidus Sec.

tags :
ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ... Σήμερα ο κ. Σέργιος Μελαχροινός της Solidus Sec.
Παρά την ανοδική αντίδραση των τελευταίων συνεδριάσεων, ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης δύσκολα θα ξεφύγει από το εύρος των 340 - 370 μονάδων, μέχρι την Παρασκευή, σύμφωνα με την άποψη του Σέργιου Μελαχροινού.

Βέβαια στις μετοχές του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης είναι ευδιάκριτες οι διαφορετικές "ταχύτητες" με τις οποίες κινούνται οι θεωρούμενοι Δεικτοβαρείς τίτλοι, με τις Τραπεζικές μετοχές να έχουν τις περισσότερες εισροές.

Τα υπόλοιπα blue chips τα οποία "υπέφεραν" αρκετά από τα rebalancing που προηγήθηκαν, έδειξαν διαθέσεις ανοδικής αντίδρασης, αλλά με σαφώς λιγότερες τοποθετήσεις.

Από την άλλη, το "εισαγόμενο" χρήμα, δεν δείχνει να προβληματίζεται για πιθανή πολιτική αβεβαιότητα, καθώς παραμένει τοποθετημένο με μεσοπρόθεσμο ορίζοντα, κατά κύριο λόγο.

Ο αναλυτής της Solidus Sec. εκτιμά ότι παραμένει σε ισχύ η μεσοπρόθεσμη ανοδική τάση που έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2012, με κρίσιμες στηρίξεις τις 340 μονάδες για τον FTSE25 και τις 1040 μονάδες για τον Γενικό Δείκτη.

Σύμφωνα με τον κ. Μελαχροινό, η μεσοπρόθεσμη τάση γυρίζει σε ανοδική, αν ο Γενικός Δείκτης πετύχει κλεισίματα υψηλότερα των 1180 μονάδων και οFTSE25 κλεισίματα υψηλότερα των 380 μονάδων.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης