Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.... Σήμερα ο κ. Βαγγέλης Σιούτης της Guardian Trust ΑΧΕΠΕΥ.

tags :
ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.... Σήμερα ο κ. Βαγγέλης Σιούτης της Guardian Trust ΑΧΕΠΕΥ.
Με σημαντικούς τζίρους και παρόμοια με την αντίδραση από τα χαμηλά του Ιανουαρίου (29 και 30/1) όταν από τις 1115 μονάδες σε δέκα συνεδριάσεις ανέκαμψε ο γ.δ. ως τις 1280 μονάδες, επισημαίνει ο Βαγγέλης Σιούτης.

Δύο είναι οι βασικές αντιστάσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσει ο Γενικός Δείκτης. Ο ΚΜΟ 200 ημερών στη περιοχή των 1160 μονάδων και στη συνέχεια οι 1240 μονάδες.


Πολύ θετική είδηση και η αναβάθμιση από τον οίκο Fitch της αξιολόγησης της Ελλάδος, η πρώτη μετά την έξοδο της Χώρας στις Αγορές.

Την επόμενη εβδομάδα εκτός από το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, στο οποίο αρκετοί βραχυπρόθεσμοι επενδυτές ποντάρουν για αποκόμιση γρήγορων κερδών τη Δευτέρα, σημαντικό ρόλο θα παίξουν...

Τα αποτελέσματα των εισηγμένων (27/5 ΕΛΠΕ , ΟΠΑΠ , ΑΡΑΙΓ , 29/5 ΔΕΗ ΦΦΓΚΡΠ ) αλλά κυρίως το rebalancing των δεικτών MSCI και FTSE με το κλείσιμο της Παρασκευής (με πρωταγωνίστρια την μετοχή της ΕΥΡΩΒ).

Γενικότερα με την αλλαγή των σταθμίσεων οι Τράπεζες θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στη πορεία των δεικτών.

Σε περίπτωση πολιτικής αναταραχής, όπως είναι φυσικό θα υπάρχουν ισχυρές βραχυχρόνιες πιέσεις που μπορεί να οδηγήσουν το Γενικό Δείκτη ακόμη και κάτω από τις 1000 μονάδες, εκτιμά ο υπεύθυνος συναλλαγών της Guardian Trust ΑΧΕΠΕΥ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης