Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Mermeren: Διανέμει προμέρισμα €0,15 kαι ακολουθεί μέρισμα...

tags :
Mermeren: Διανέμει προμέρισμα €0,15 kαι ακολουθεί μέρισμα...
Η ημερομηνία πληρωμής για τους μετόχους της εταιρίας είναι η 9η Δεκεμβρίου 2014, η δε πληρωμή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2014  

Η Εταιρεία Mermeren Kombinat AD Prilep ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο στην χθεσινή συνεδρίασή του αποφάσισε την διανομή στους μετόχους, ποσού ύψους € 0,15 (μεικτό) ανά μετοχή ως προμέρισμα από τα κέρδη του 2014 βάσει των Οικονομικών Καταστάσεων που έχουν δημοσιευθεί για το πρώτο εξάμηνο του έτους.Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ημερομηνία πληρωμής για τους μετόχους της εταιρίας είναι η 9η Δεκεμβρίου 2014, η δε πληρωμή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2014.

Επίσης, γνωρίζει στους μετόχους ότι στην προσεχή έκτακτη Γενική Συνέλευση της 21/11/14, θα εισηγηθεί την διανομή μερίσματος ύψους € 0,65 (μεικτό) ανά μετοχή προερχομένου από κέρδη εις νέον και αποθεματικά.

Δικαιούχοι προμερίσματος θα είναι κάτοχοι ΕΛ.ΠΙΣ. κατά την 5η Δεκεμβρίου 2014, ενώ με νεότερη ανακοίνωση προς τους κατόχους ΕΛ.ΠΙΣ.,θα ενημερώσει για το ακριβές ποσό, το χρόνο και τον τρόπο καταβολής του προμερίσματος.


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης