Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Η ατζέντα της εβδομάδος που ξεκινά αύριο

tags :
Η ατζέντα της εβδομάδος που ξεκινά αύριο
Από πλευράς ανακοινώσεων αποτελεσμάτων εννεμήνου η ερχόμενη εβδομάδα είναι ιδιαίτερα πλούσια καθώς εκπνέει η σχετική προθεσμία. Η αρχή γίνεται την Δευτέρα 24/11 με το Jumbo να ανακοινώνει μετά το τέλος της συνεδρίασης.

Την Τρίτη 25/11 ανακοινώνουν οι Aegean, ΟΠΑΠ, Τράπεζα Πειραιώς και Φουρλής ενώ στις 26/11 αναμένονται τα αποτελέσματα της Τράπεζας Κύπρου του ομίλου Μυτιληναίο και της ΜΕΤΚΑ. Στις 27/11 θα ανακοινώσει η Folli – Follie και η εβδομάδα κλείνει με τις δύο εταιρίες ύδρευσης που ανακοινώνουν την ερχόμενη Παρασκευή.

Την Πέμπτη θα λάβει χώρα η αναδιάρθρωση των δεικτών της Morgan Stanley με την προσθήκη της Aegean και της Lamda Development στα midcaps, μία ημέρα νωρίτερα από την καθιερωμένη τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου.

Η αλλαγή γίνεται λόγω της εορτής των Ευχαριστιών όπου η Αμερικανική αγορά παρουσιάζει μικρή συναλλακτική δραστηριότητα και ως εκ τούτου καθιστά δύσκολη την προσαρμογή των σταθμίσεων των χαρτοφυλακίων που ακολουθούν τους δείκτες αυξάνοντας το βαθμό ενδοσυνεδριακής μεταβλητότητας.

Την ερχόμενη Παρασκευή τέλος η Moody’s θα δημοσιεύσει την έκθεση της για την πιστοληπτική αξιολόγηση της Ελλάδας (Caa1/Σταθερή προοπτική).

Μάνος Χατζ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης