Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Γενικός Δείκτης: Τεχνικά έχει πλέον δυναμική για να δει τα ψηλά έτους…

tags :
Γενικός Δείκτης: Τεχνικά έχει πλέον δυναμική για να δει τα ψηλά έτους…

Τεχνικά ο Γενικός Δείκτης έχει πλέον δυναμική για να δει τα ψηλά έτους. Ενδιάμεσα υπάρχει ο κινητός μέσος των 200 ημερών ο οποίος κινείται στις 617 μονάδες.

Η διάσπαση του είθισται να γίνεται σε δύο χρόνους και δεδομένης της μεγάλης απόστασης που έχει διανυθεί από τα φετινά χαμηλά σε σύντομο χρονικό διάστημα το μοτίβο διάσπασης έχει μεγάλες πιθανότητες επανάληψης.

Οι ταλαντωτές υποδηλώνουν ακόμα ανοδικό περιθώριο πριν εισέλθουν σε υπεραγορασμένες ζώνες τιμών ενώ στα επιμέρους διαγράμματα η άνοδος των μετοχών –ακόμα και αυτές των τραπεζών- δεν έχει ομοιόμορφη εικόνα δημιουργώντας ενδεχομένως κάποιες εφεδρείες ανόδου εφόσον παρουσιαστεί κόπωση στους κύριους πρωταγωνιστές της τάσης.

Συμπερασματικά η τεχνική εικόνα χωρίς να παρουσιάζει εικόνα κόπωσης ή υπερβολής εξακολουθεί να δίνει προβάδισμα στους αγοραστές.

Η επόμενη αντίσταση που οριοθετείται από τις 615 μονάδες θα απαιτήσει υψηλές συναλλακτικές επιδόσεις για να διασπασθεί έχοντας μπροστά της μια απαιτητική ζώνη διαδοχικών αντιστάσεων έως τις 632 μονάδες.

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

ΒΕΤΑ ΑΧΕΠΕΥ

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης