Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

XA: Για πολλοστή φορά μία αναταραχή (πτωτική) έρχεται και πάλι πάνω σε λήξη συμβολαίων.

tags :
XA: Για πολλοστή φορά μία αναταραχή (πτωτική) έρχεται και πάλι πάνω σε λήξη συμβολαίων.

Πάλι από την αρχή…

FAST FINANCE SEC

Στις 13 Απρίλη ο f25 κατέγραψε τιμή 146 για να ξεκινήσει την ανοδική του κίνηση που κορύφωσε στις 185 μονάδες. Ουσιαστικά χρειάστηκαν πέντε συνεδριάσεις για να πάρουν πίσω τα κέρδη δύο μηνών.

Αν έχουμε δίκιο ότι η μεσοπρόθεσμη τάση έχει αλλάξει τότε για τους μεσοπρόθεσμους που έχουν μείνει εκτός αγοράς παρουσιάζεται μία ευκαιρία να πάρουν θέση σε αυτή.

Αν κάποιος τώρα θέλει να μπει στην αγορά με κάποια σχετική ασφάλεια, θα πρέπει να περιμένει ένα σχηματισμό ή κάποιο αγοραστικό σήμα για να εισέλθει ή να αρχίσει να τοποθετείται σε εταιρίες που έχει επιλέξει επενδυτικά σταδιακά.

Το BREXIT είναι αυτό που φοβίζει και βλέπουμε αυτή την εικόνα. Για πολλοστή φορά μία αναταραχή πτωτική έρχεται και πάλι πάνω σε λήξη συμβολαίων. Mιας και πολλές Long θέσεις του τελευταίου διαστήματος στα συμβόλαια δεν αντέχουν να ρολάρουν και να μείνουν στην αγορά... Kάτι που όταν συμβαίνει, η αγορά κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση με μικρό χρόνο καθυστέρησης.

Το 150 είναι κοντινή επιθετική τάση και αντίσταση, ενώ διάσπαση θα μπορούσε να μας φέρει στο 155 επίπεδο που θεωρούμε πως είναι μία ελάχιστη διόρθωση στην πτώση. Σήμερα λήγουν τα συμβόλαια θυμίζοντας πως η Ελληνική αγορά έχει αργία την Δευτέρα.

Η ΜΠΕΛΑ δοκίμασε το πολύ σημαντικό επίπεδο 10 που είναι κύρια στήριξη στο ανοδικό μεσοπρόθεσμο αυτό γράφημα.

ΟΤΕ και ΟΠΑΠ συνηθίζουν να αμύνονται στα τελειώματα μίας κίνησης σε σχέση με τους υπόλοιπους τίτλους.

Σε μεγάλη εικόνα ιδανικά θα θέλαμε το κλείσιμο του μήνα να μας βρει αν μη τι άλλο πολύ κοντά στο 600.

Intraday position short stop 163

____________________________

Support: 146

Resist.: 150, 153,155

Daily spot market position short s/l 183

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης