Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τη «Χρηματοοικονομική Μηχανική» στις 20/12

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τη «Χρηματοοικονομική Μηχανική» στις 20/12
Οι θεματικές ενότητες που θα καλυφθούν αφορούν στη βελτιστοποίηση χαρτοφυλακίων, στην ανάπτυξη οικονομετρικών υποδειγμάτων για την κατασκευή χαρτοφυλακίων, στην εφηρμοσμένη διαχείριση χαρτοφυλακίων
Η Financial-Academy.eu και το Derivatives.gr, διοργανώνουν στις 20 Δεκεμβρίου 2013, Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Χρηματοοικονομική Μηχανική» στην αίθουσα GALAXY του ξενοδοχείου Hilton στα πλαίσια του Money Show. [www.Financial-Engineering.gr].
Οι θεματικές ενότητες που θα καλυφθούν αφορούν στη βελτιστοποίηση χαρτοφυλακίων, στην ανάπτυξη οικονομετρικών υποδειγμάτων για την κατασκευή χαρτοφυλακίων, στην εφηρμοσμένη διαχείριση χαρτοφυλακίων, στη θεμελιώδη ανάλυση και αποτίμηση μετοχικών τίτλων και στη διαχείριση επενδύσεων με έμφαση στις διαδικασίες ανάλυσης των αγορών. Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του σεμιναρίου, οι καταρτιζόμενοι θα είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται εις βάθος τα σύγχρονα ποσοτικά μοντέλα ανάλυσης και διαχείρισης επενδύσεων χαρτοφυλακίου και να εξηγούν επαρκώς τη συμπεριφορά και τις αλληλεπιδράσεις των χρηματοοικονομικών μέσων. Παράλληλα, θα παρουσιαστεί πλήθος εφαρμογών με πραγματικά δεδομένα αγορών, αποτελέσματα και κριτικό σχολιασμό.
Μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου, θα είστε σε θέση να αντιλαμβάνεστε εις βάθος τα σύγχρονα ποσοτικά μοντέλα ανάλυσης και διαχείρισης επενδύσεων χαρτοφυλακίου που τη συμπεριφορά και τις αλληλεπιδράσεις των χρηματοοικονομικών μέσων. Παράλληλα, θα παρουσιαστεί πλήθος εφαρμογών με πραγματικά δεδομένα αγορών, αποτελέσματα και κριτικό σχολιασμό.
Σε ποιους απευθύνεται
Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε:
•    Private Bankers & Wealth Management Professionals
•    Τραπεζικά Στελέχη
•    Family Offices
•    Συμβούλους Διαχείρισης Περιουσίας/Επενδύσεων
•    Διαχειριστές Χαρτοφυλακίων
•    Διαχειριστές Ρίσκου
•    Πωλητές χρηματοοικονομικών προϊόντων
•    Οικονομικούς Αναλυτές
•    Υπεύθυνους Ποσοτικής Ανάλυσης
•    Ιδιώτες Επενδυτές
•    Φοιτητές Χρηματοοικονομικών/Οικονομικών Σχολών, Πολυτεχνείου
Σκοπός
Στο σεμινάριο αυτό θα ακούσετε εκείνα τα θέματα που πρέπει να γνωρίζετε προκειμένου να σας βοηθήσει στην επαγγελματική σας αναρρίχηση αποτελεσματικά και ταχύτερα.
Τόσο τα γνωστικά αντικείμενα που θα αναλυθούν και θα παρουσιαστούν όσο και η απευθείας επικοινωνία και συζήτηση με τους υψηλού επιπέδου ομιλητές από την αγορά και τον πανεπιστημιακό χώρο, σας παρέχει μία μοναδική ευκαιρία να ακούσετε σε μία ημέρα μόνον, τις παρακάτω 5 θεματικές κατηγορίες:
1. "Βελτιστοποίηση χαρτοφυλακίων: Μη-κυρτές επενδυτικές πολιτικές & ανώτερες διαστάσεις"
2.  "Προηγμένα oικονομετρικά υποδείγματα στην κατασκευή επενδυτικών χαρτοφυλακίων"
3. "Εφηρμοσμένη διαχείριση χαρτοφυλακίων"
4. "Θεμελιώδης ανάλυση & αποτίμηση μετοχικών τίτλων"
5. "Διαχείριση επενδυτικών χαρτοφυλακίων: Εργαλεία & διαδικασίες"
Οργανωτές:  
Financial-Academy.eu & Derivatives.gr
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.Financial-Engineering.gr ή τηλεφωνείστε στο 210-6846329

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης