Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Newsphone: Έκτακτη ΓΣ στις 17 Ιανουαρίου - Η ίδρυση θυγατρικής στην ημερήσια διάταξη

Newsphone: Έκτακτη ΓΣ στις 17 Ιανουαρίου - Η ίδρυση θυγατρικής στην ημερήσια διάταξη
Λήψη απόφασης και για την επέκταση του σκοπού της εταιρείας για την παροχή υπηρεσιών e-business και e-commerce
Την ίδρυση της κατά 100% θυγατρικής "Έργον Συμμετοχών" καλείται να εγκρίνει η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Newsphone που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 στην έδρα της εταιρίας στον Δήμο Καλλιθέας και επί της Λεωφόρου Θησέως με αριθμό 280.
Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως εξής:
- Λήψη απόφασης για την επέκταση του σκοπού της εταιρείας για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικού επιχειρείν (e-business), ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) και ακτοπλόου ναυτιλίας με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της εταιρείας.
- Έγκριση ίδρυσης της κατά 100% θυγατρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "Έργον Συμμετοχών - Παροχής Υπηρεσιών Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία" και διακριτικό τίτλο “Έργον Συμμετοχών Α.Ε.”
- Έγκριση συμμετοχής της 100% θυγατρικής εταιρείας "Έργον Συμμετοχών - Παροχής Υπηρεσιών Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία" στην μετοχική σύνθεση της «Λεβαντε Φερρις Ναυτική Εταιρεία».
 - Προέγκριση σύναψης συμβάσεων συνεργασίας σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 23Α του Ν. 2190/1920, όπως τροποποιηθείς ισχύει, με την «Λεβαντε Φερρις Ναυτική Εταιρεία».
Σε περίπτωση κατά την οποία δεν επιτευχθεί απαρτία για την συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί ενός ή περισσότερων θεμάτων, οι μέτοχοι καλούνται με την παρούσα και χωρίς δημοσίευση ιδιαίτερης πρόσκλησης σε Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 28/01/2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 στον ίδιο χώρο και Β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 10/02/2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 στον ίδιο χώρο. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης των τυχόν Επαναληπτικών Γενικών Συνελεύσεων θα είναι τα ίδια ως άνω αναφερόμενα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης