Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Στις 22/6 η ΓΣ της Alpha Bank

tags :
Στις 22/6 η ΓΣ της Alpha Bank
Σε Τακτική Γενική Συνέλευση, την 22 Ιουνίου 2010, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 46, προσκαλούνται οι Μέτοχοι της Alpha Τραπέζης Α.Ε.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ
1. Υποβολή προς έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της 31.12.2009, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών, ως και της διανομής κερδών.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής Xρήσεως 2009.
3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, τακτικών και αναπληρωματικών, για τη διαχειριστική Χρήση 2010 και έγκριση της αμοιβής τους.
4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου συνεπεία λήξεως της θητείας, ορισμός ανεξαρτήτων μελών, ως και των μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής κατ' εφαρμογή του άρθρου 37 του Ν. 3693/2008.
5. Έγκριση της αμοιβής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
6. Ανανέωση και έγκριση, υπό την αναβλητική αίρεση άρσεως των νυν υφισταμένων (άρθρο 28, παρ. 2, του Ν. 3756/2009) ή/και εισαχθησομένων περιορισμών ως προς την υλοποίηση, του Προγράμματος Αποκτήσεως Ιδίων Μετοχών, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Κ.Ν. 2190/1920.
7. Συμπλήρωση, κατά διευκρίνιση, του άρθρου 5 παρ. 4 του Καταστατικού περί παροχής δυνατότητος αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου διά της εκδόσεως μετοχών μίας μόνον κατηγορίας (άρθρο 13, παρ. 7, του Κ.Ν. 2190/1920).
8. Χορήγηση αδείας, κατ' άρθρο 23, παρ. 1, του Κ.Ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Διευθύνσεως, καθώς και σε Διευθυντές, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση Eταιριών του Ομίλου, που επιδιώκουν όμοιους ή συναφείς σκοπούς.
Σύμφωνα με το Καταστατικό της Τραπέζης και την κείμενη νομοθεσία, δικαίωμα παραστάσεως και ψήφου στην Τακτική Γενική Συνέλευση έχουν οι οικείοι Μέτοχοί της, αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου. Κάθε κοινή μετοχή της Τραπέζης παρέχει δικαίωμα μίας ψήφου στην Τακτική Γενική Συνέλευση.
Οι Μέτοχοι που επιθυμούν και, κατά τα ανωτέρω, δύνανται να παρασταθούν στην Τακτική Γενική Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα ?υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν μέχρι και την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010 σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Alpha Bank στο εσωτερικό ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, και για το εξωτερικό, στα Καταστήματα της Τραπέζης ή στην Alpha Bank London, Alpha Bank Cyprus Ltd, Alpha Bank Romania, Alpha Bank A.D. Skopje, Alpha Bank Srbija A.D. και OJSC Astra Bank ή σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, και να προσκομίσουν την απόδειξη που θα τους χορηγηθεί, καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσωπεύσεως, στο Κεντρικό Κατάστημα της Alpha Bank, Σταδίου 40 (Τμήμα Εξυπηρετήσεως Μετόχων, τηλ. 210 326 5810) εντός της αυτής προθεσμίας.
Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από την Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. Συμμετοχών (Ε.Χ.Α.Ε.), Λεωφόρος Αθηνών 110, στην Αθήνα.

news@bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης