Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

«Τα Ψηφιακά» στο Κεντρικό Κτήριο της Alpha Bank

tags :
«Τα Ψηφιακά» στο Κεντρικό Κτήριο της Alpha Bank
Από την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012, παρουσιάζεται στο Ισόγειο του Κεντρικού Κτηρίου της Alpha Bank (είσοδος Σταδίου 40 ή Πεσμαζόγλου 12-14) η έκθεση του Τμήματος Συλλογής Έργων Τέχνης της Τραπέζης, με τίτλο «Τα Ψηφιακά». Στην Έκθεση παρουσιάζονται τα έργα δώδεκα σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών που πειραματίζονται αποκλειστικά με τα νέα μέσα και κυρίως με τις ψηφιακές εκτυπώσεις.
Αφορμή για την οργάνωση της Εκθέσεως δόθηκε με την απόκτηση, το 2011, από τη Συλλογή Έργων Τέχνης της Τραπέζης, μίας ενότητας δώδεκα έργων που έχουν φιλοτεχνηθεί από νέους καλλιτέχνες και τα οποία, κατόπιν, αναπαράγονται από ηλεκτρονικό υπολογιστή και τυπώνονται σε εκτυπωτή μεγάλων διαστάσεων. Στη συνέχεια, οι εκτυπώσεις αυτές υποβάλλονται σε πολλών ειδών επεμβάσεις που διαφοροποιούν το τελικό αποτέλεσμα.
Σκοπός της Εκθέσεως είναι η γνωριμία και η προσέγγιση των σύγχρονων τεχνικών της χαρακτικής και της ιδιαιτέρως ξεχωριστής και ενδιαφέρουσας οπτικής τους.
Η Έκθεση, η οποία είναι ανοικτή για το κοινό από Δευτέρα έως Πέμπτη 8.00-14.30 και την Παρασκευή 8.00-14.00, θα διαρκέσει έως τον Ιούνιο 2012.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης