Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Το ντέρμπι των "αιωνίων" στην bet-at-home.com

Το ντέρμπι των
Η εκπληκτική αναμέτρηση των δύο «αιωνίων» αντιπάλων, η «μητέρα των μαχών» και για τους περισσότερους… ο αγώνας της χρονιάς, περνάει μέσα από την bet-at-home.com, η οποία σας επιφυλάσσει αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για το κυριακάτικο ντέρμπι.
Ο αγώνας του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αναμένεται να κρίνει την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος, με τους «πράσινους» να επιθυμούν να μειώσουν την διαφορά τους από το -4 της κορυφής και τους δε «ερυθρόλευκους» να επιδιώκουν να κάνουν επίδειξη δύναμης, εκτός έδρας και να γίνουν το ακλόνητο φαβορί για τη στέψη του πρωταθλητή της Superleague. Στην bet-at-home.com, η νίκη του «τριφυλλιού» ισοδυναμεί με απόδοση στο 3,00, στην ίδια ακριβώς απόδοση που παίζεται και το ισόπαλο αποτέλεσμα. Αντίθετα, το «διπλό» του Ολυμπιακού, πολλαπλασιάζει την απόδοσή σας με 2,35. Αν επιθυμείτε να επιλέξετε το σημείο της αναμέτρησης με handicap ένα γκολ υπέρ του Παναθηναϊκού, τότε οι αποδόσεις διαμορφώνονται στο 1,50 για τον «άσσο», στο 3,60 για το «Χ» και στο 4,60 για το «διπλό».
Ωστόσο, οι επιλογές σας δεν περιορίζονται εδώ! Στην bet-at-home.com, το under / over 2.5 της αναμέτρησης, σας προσφέρει αποδόσεις στο 1,55 και 2,20 αντίστοιχα, ενώ μπορείτε επίσης να προβλέψετε σε ποιο ημίχρονο θα μπουν τα περισσότερα γκολ… με το πρώτο ημίχρονο να σας δίνει απόδοση 3,00 το δεύτερο 1,90, ενώ στην περίπτωση που επιτευχθούν ισάριθμα ή καθόλου γκολ και στα δύο ημίχρονα, η απόδοσή του συντελεστή σας φτάνει στο 3,20.
Η 25η αγωνιστική της Superleague μας κρατάει το ενδιαφέρον με 2 ακόμα πολύ δυνατές αναμετρήσεις. Στην μάχη για την είσοδο στα play off και την έξοδο στην Ευρώπη, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον εντυπωσιακό Αστέρα Τρίπολης, που με ρεκόρ β’ γύρου, επιθυμεί να διατηρήσει το αήττητο των τελευταίων αγώνων στο γήπεδο του. Η νίκη του Αστέρα στην bet-at-home.com παίζεται στο 2,80, η ισοπαλία βρίσκεται στο 3,05 και το «διπλό» των «κιτρινόμαυρων» στο 2,45. Το under / over 2.5 του αγώνα, σας προσφέρει αποδόσεις στο 1,50 και 2,35 αντίστοιχα. Στο άλλο δυνατό παιχνίδι, Άρης και ΟΦΗ δίνουν μάχη για να αποσπαστούν ο ένας από τον άλλο στο βαθμολογικό πίνακα. Η bet-at-home.com εδώ, σας προσφέρει αποδόσεις στο 1,90 για τον «άσσο» του Άρη, στο 3,05 για το «Χ» και στο 4,20 για το «διπλό» των Κρητικών. Το under / over 2.5 της αναμέτρησης, βρίσκεται στο 1,45 και 2,50 αντίστοιχα.
Και από τα «γκάζια» των αγώνων της Superleague, σειρά έχουν τα γκάζια του πρώτου φετινού Grand Prix της Μελβούρνης! Η bet-at-home.com βρίσκεται κοντά σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και δεν θα μπορούσε άλλωστε να λείπει από τον πρώτο αγώνα της Formula 1. Αμέτρητες επιλογές και ειδικά στοιχήματα σας περιμένουν στο κουπόνι της bet-at-home.com, από το πρώτο ελεύθερο training της Μελβούρνης, τα δοκιμαστικά και τον αγώνα της Κυριακής. Επιλέξτε τους οδηγούς και τις ομάδες που θα ξεχωρίσουν τόσο στον αγώνα όσο και στο σύνολο του πρωταθλήματος μέσα από το site: www.bet-at-home.com
Η bet-at-home.com AG, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στους τομείς Online-Gaming και αθλητικού στοιχήματος. Με σχεδόν δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες η bet-at-home.com είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη και είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Βιέννης και της Φρανκφούρτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης