Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Alpha Bank: Έκτακτη ΓΣ στις 26/4 για την παύση της συγχώνευσης με τη Eurobank

tags :
Alpha Bank: Έκτακτη ΓΣ στις 26/4 για την παύση της συγχώνευσης με τη Eurobank
Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 26η Απριλίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, καλούνται οι μέτοχοι της Alpha Bank.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ
1. Παύση των εργασιών και της διαδικασίας συγχωνεύσεως της “Alpha Τράπεζα Α.Ε.” δι’ απορροφήσεως της “Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias A.E.”. Ανάκληση του συνόλου των από 15ης Νοεμβρίου 2011 αποφάσεων της 2ας Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως της “Alpha Τράπεζα Α.Ε.” και αποδέσμευση της τελευταίας εκ πάσης συμβατικής σχέσεως μετά ή υπέρ της “Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias A.E.”. Χορήγηση οικείων εξουσιοδοτήσεων.
2. Έγκριση και επικύρωση των πάσης φύσεως υλικών πράξεων, δηλώσεων, ανακοινώσεων και δικαιοπραξιών, ως και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου, των μελών αυτού, προστηθέντων, πληρεξουσίων και εντολοδόχων, της “Alpha Τράπεζα Α.Ε.” αναφορικά με τη συγχώνευση αυτής δι’ απορροφήσεως της “Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias A.E.”.
3. Τροποποίηση του άρθρου 18 παρ. 3 του Καταστατικού της Τραπέζης δια συμπληρώσεως των διατάξεων αυτού περί διορισμού και ανακλήσεως αντιπροσώπων διά λοιπών ηλεκτρονικών μέσων.
Σε περίπτωση που, κατά την αρχική (ως ανωτέρω) συνεδρίαση της Γενικής Συνελεύσεως δεν επιτευχθεί η εκ του Νόμου απαρτία για τη λήψη αποφάσεως σε οποιοδήποτε θέμα της Ημερησίας Διατάξεως, θα συνέλθει Πρώτη Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 8 Μαΐου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 και, επί μη επιτεύξεως κατ’ αυτήν απαρτίας, Δεύτερη Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 22 Μαΐου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00, αμφότερες στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης