Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

FAM Trip στην Αμερική από την Turkish Airlines

FAM Trip στην Αμερική από την Turkish Airlines
Ποτέ η Ελλάδα δεν ήταν τόσο κοντά στην Αμερική… όσο βρίσκεται σήμερα με τις καθημερινές πτήσεις της Turkish Airlines από την Αθήνα και τις έξι εβδομαδιαίες πτήσεις της από τη Θεσσαλονίκη. Στην προσπάθεια της να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τους δεσμούς της με τον επιχειρηματικό κόσμο και την ελληνική ομογένεια της Αμερικής, η THY διοργάνωσε FAM trip στην Αμερική.
Η επταμελής αποστολή της Turkish Airlines με επικεφαλής την Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα κα. Gulay Ozturk και τον Διευθυντή της Turkish Airlines στη Θεσσαλονίκη, κ. Utku Yazan, επισκέφτηκαν τη Νέα Υόρκη και το Σικάγο, πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων με επιφανείς ανθρώπους του επιχειρηματικού και τουριστικού χώρου. Το πρόγραμμα της Turkish Airlines περιελάμβανε επαφές με κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες, με υψηλές πωλήσεις στην Ελλάδα, επιχειρηματικά στελέχη, εκπροσώπους της θρησκευτικής ηγεσίας και των τοπικών μέσων ενημέρωσης, με κύριο σκοπό την αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα.
Η Turkish Airlines αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι συνεχίζει να στηρίζει τον τουρισμό προς την Ελλάδα, προσφέροντας γρήγορα και ασφαλή υπερατλαντικά ταξίδια σε Νέα Υόρκη, Σικάγο, Λος Άντζελες και Ουάσινγκτον. Το ταξίδι σας προς την Αμερική γίνεται πλέον τόσο σύντομο καθώς οι άμεσες ανταποκρίσεις των πτήσεων της εταιρείας και το εκτεταμένο δίκτυο της, συμβάλλουν ώστε οι πτήσεις από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη να φαντάζουν… απευθείας.  
Όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν μαζί της, αποκτούν επιπλέον κίνητρο μέσω των πλούσιων παροχών και υπηρεσιών που τους προσφέρονται σε κάθε ταξίδι τους.
Υπενθυμίζουμε ότι η THY παρέχει υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο internet, δυνατότητα παρακολούθησης διεθνών τηλεοπτικών προγραμμάτων, διαθέτει την αναγνώρισή της ως «Best Premium Economy Seats» για τα καθίσματα της κατηγορίας Comfort -βάσει της ψήφου 18,8 εκατομμυρίων επιβατών- ενώ οι επιβάτες μεγάλων αποστάσεων της Business Class, έχουν επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουν την βραβευμένη κουζίνα και τις υπηρεσίες του Ιπτάμενου Σεφ κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους.

Σχετικά με την Turkish Airlines:
Ιδρύθηκε το 1933, με στόλο που αρχικά αποτελούσαν 5 αεροσκάφη. Η Turkish Airlines, μέλος της Star Alliance, είναι σήμερα μία εταιρία τεσσάρων αστέρων, με στόλο που αποτελείται από 177 αεροσκάφη, τα οποία πετάνε σε 191 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, ήτοι 40 εγχώριους και 151 διεθνείς. Η Turkish Airlines, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες, παρέλαβε αρκετά βραβεία από την Skytrax γνωστή και ως «Passengers Choice Awards». Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης του 2011, η Turkish Airlines αποτέλεσε τη νικήτρια εταιρία των 3 κατηγοριών «Best Airline Europe», «Best Premium Economy Seats» για τα καθίσματα της κατηγορίας Comfort, και «Best Airline Southern Europe». Επίσης, έχει λάβει βραβεία για τις υπηρεσίες του catering, ενώ κατέχει την πολυπόθητη αναγνώριση της ως αεροπορική εταιρεία τεσσάρων αστέρων και βρίσκεται μεταξύ των  κορυφαίων αερομεταφορέων με ύψιστη ποιότητα υπηρεσιών. Η Turkish Airlines έχει επίσης βραβευτεί ως «World’s Best Economy Class On-board Catering» από την Skytrax το 2010 και ως «Best On-board Food 2011» από την Skyscanner. Οι επιβάτες, μεγάλων αποστάσεων της Business Class, έχουν επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουν τις υπηρεσίες του Ιπτάμενου Σεφ κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους.

Σχετικά με την Star Alliance:
Το δίκτυο της Star Alliance ιδρύθηκε το 1997, ως η πρώτη παγκόσμια αεροπορική συμμαχία η οποία προσφέρει παγκόσμια πρόσβαση, αναγνώριση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση στον διεθνή ταξιδιώτη. Η αποδοχή της στην αγορά έχει αναγνωριστεί με πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων «Air Transport World Market Leadership» και «Best Airline Alliance» από το περιοδικό Business Traveller και την Skytrax. Οι αεροπορικές εταιρείες-μέλη της είναι: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Blue1, British Midland International, Brussels Airlines, Continental Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, Spanair, SWISS, TAM Airlines, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI, United and US Airways. Οι Avianca-TACA, Copa Airlines και Shenzhen Airlines έχουν ανακοινωθεί ως μελλοντικά μέλη. Συνολικά, το υπάρχον δίκτυο της Star Alliance προσφέρει 20.800 καθημερινές πτήσεις προς 1.300 αεροδρόμια, σε 189 χώρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης