Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Τοποθέτηση αναμνηστικής πινακίδος στο Κτήριο της Alpha Bank επί της οδού Μέρλιν

tags :
Τοποθέτηση αναμνηστικής πινακίδος στο Κτήριο της Alpha Bank επί της οδού Μέρλιν
Με αφορμή την 130η επέτειο της συνάψεως διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδος και Ρουμανίας, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια αναμνηστικής πινακίδος στην οδό Μέρλιν 5, όπου εστεγάζετο η Πρεσβεία της Ρουμανίας από το 1919 έως το 1947 και όπου τώρα βρίσκονται το Κατάστημα Μέρλιν της Alpha Bank και γραφεία Eταιριών του Ομίλου της.
Τα αποκαλυπτήρια έγιναν από την Αναπληρώτρια Υπουργό Εξωτερικών κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, τον Πρέσβη της Ρουμανίας κ. George Ciamba και τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Alpha Bank κ. Γιάννη Σ. Κωστόπουλο.
Κατά τον σύντομο χαιρετισμό, η κυρία Ξενογιαννακοπούλου αναφέρθηκε στο πολύ καλό επίπεδο των σχέσεων Ελλάδος - Ρουμανίας, ο κ. Ciamba υπενθύμισε την προσφορά της Ρουμανικής Πρεσβείας κατά τα χρόνια της Κατοχής, ενώ ο κ. Κωστόπουλος τόνισε τον πρωτεύοντα ρόλο που διαδραμάτισε η Ρουμανία στην ανάπτυξη της Alpha Bank στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Ακολούθησε δεξίωση, στην οποία παρέστησαν πολλοί ξένοι και Έλληνες διπλωμάτες, επιχειρηματίες και φίλοι της Ρουμανίας, καθώς και πελάτες της Alpha Bank.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης