Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Βράβευση της Εθνικής για την χρηματοδότηση της ελληνικής ναυτιλίας

Βράβευση της Εθνικής για την χρηματοδότηση της ελληνικής ναυτιλίας
Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα το 2009 στη χρηματοδότηση της ελληνικής Ναυτιλίας αναδείχθηκε η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο των 6ων ετήσιων βραβείων “Greek Shipping Awards 2009” της εφημερίδας Lloyd’s List.
Τη διάκριση αυτή απέσπασε η Εθνική Τράπεζα ως αποτέλεσμα αξιολόγησης των υποψήφιων τραπεζών στην Κατηγορία “Shipping Financier of the Year” από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή που αποτελείται από ειδικούς και στελέχη από όλο το φάσμα της ελληνικής ναυτιλίας. Η βράβευση έγινε κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο InterContinental.
Η επιτροπή αξιολόγησης επέλεξε την Εθνική Τράπεζα με βάση συγκεκριμένα κριτήρια που αφορούν στην ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων, την εξυπηρέτηση, την εφαρμογή περιβαλλοντικών κριτηρίων και κριτηρίων ασφάλειας στη χρηματοδότηση της ναυπήγησης νέων πλοίων, τη λειτουργική και τεχνολογική απόδοση, την καινοτομία και την εταιρική κοινωνική ευθύνη.
Επίσης, η Εθνική Τράπεζα ανακηρύχθηκε Καλύτερη Τράπεζα – “Best Shipping Financier” – στη χρηματοδότηση επενδύσεων στη Ναυτιλία για το 2010, σύμφωνα με το πρόγραμμα βραβεύσεων για τις ισχυρότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται άμεσα ή έμμεσα στον τομέα της Ναυτιλίας από το διεθνές, οικονομικό περιοδικό The New Economy.
Για την Εθνική Τράπεζα, οι δυο αυτές σημαντικές, διεθνείς βραβεύσεις αποτελούν μια αναγνώριση της πολυετούς και συνεχούς στήριξης που παρέχει παραδοσιακά, στον κλάδο της ναυτιλίας και συγκεκριμένα στην έμφαση που δίνει στη χρηματοδότηση επενδύσεων που αφορούν στη ναυπήγηση σύγχρονων ποντοπόρων πλοίων, μια στρατηγική επιλογή για την Τράπεζα με θετικά αποτελέσματα για την Ελληνική Ναυτιλία.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης