Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

TÜV HELLAS: Απονομή του Πρώτου Πιστοποιητικού ISO 50001 στον Όμιλο DruckFarben

tags :
TÜV HELLAS: Απονομή του Πρώτου Πιστοποιητικού ISO 50001 στον Όμιλο DruckFarben
Στον όμιλο DRUCHFARBEN απονεμήθηκε από τον Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS το πιστοποιητικό Διαχείρισης Ενέργειας, κατά την διάρκεια ειδικής εκδήλωσης.
Ειδικότερα, ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS απένειμε στον Όμιλο DRUCKFARBEN το Πιστοποιητικό Διαχείρισης Ενέργειας, σύμφωνα με το νέο διεθνές Πρότυπο ISO 50001:2011, έπειτα από την πιστοποίηση των εταιρειών του Ομίλου, DFH DRUCKFARBEN ABEE και ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ AEBE. Την απονομή του Πιστοποιητικού πραγματοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV HELLAS κ. Γεώργιος Κεχριμπάρης στην Project Manager - Chemical Engineer του Ομίλου DRUCKFARBEN κυρία Βιργινία Καρέντζου, στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου Enertech 2012, το οποίο διοργανώθηκε από τη 1 έως τις 3 Νοεμβρίου 2012, κατά τη διάρκεια της 7ης Διεθνούς Έκθεσης Energy Photovoltaic, από τη LeaderExpo και το ΕΒΕΑ.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη των δύο οργανισμών μεταξύ των οποίων από την TUV HELLAS η Διευθύντρια Ανάπτυξης κα Μαρία Πιτσίκα και ο Systems Certification Deputy Manager & Energy and Environmental Department Head κ. Παναγιώτης Αχλάδας, ενώ από τον Όμιλο DRUCKFARBEN το παρών έδωσαν οι κ.κ. Νίκος Ζωγράφος, Technical Manager - Chemical Engineer και Τάσος Βίγλατζης, Energy Manager-Chemical Engineer του Ομίλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης