Τελευταία Νέα
Πολιτισμός

«Βουτιά» στις ομορφιές της Λήμνου - Πρωτοβουλία τουριστικής προβολής του ακριτικού νησιού

tags :
«Βουτιά» στις ομορφιές της Λήμνου - Πρωτοβουλία τουριστικής προβολής του ακριτικού νησιού
Εκδήλωση του Συλλόγου «Λημνιοί Εν Δράσει» το Σάββατο 31 Μαϊου
Δράση τουριστικής προβολής της Λήμνου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 31 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, στη Μαρίνα Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο.
Νέοι εθελοντές, Λημνιοί στην καταγωγή, αλλά και φίλοι του ακριτικού νησιού, μέλη του Συλλόγου «Λημνιοί Εν Δράσει», σε ένα υπαίθριο περίπτερο, το οποίο θα παραπέμπει σε παραλία, θα κεράσουν τοπικά προϊόντα στους επισκέπτες και θα τους «ξεναγήσουν μέσω της προβολής φωτογραφιών, στα καταγάλανα νερά του και τις χρυσές αμμουδιές του νησιού.
Επίσης, θα τους ενημερώσουν για τις συγκινήσεις που μπορούν να προσφέρουν τα μελτέμια του Βορειοανατολικού Αιγαίου στους λάτρεις των θαλασσίων αθλημάτων.
Θα πραγματοποιηθεί και κλήρωση ενός ταξιδιού, ώστε 2 τυχεροί να ζήσουν την εμπειρία της Λήμνου φέτος το καλοκαίρι.
Το θέμα της εκδήλωσης είναι: «Πρώτη ‘βουτιά΄ στις παραλίες και τις γεύσεις της Λήμνου» και όπως δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι διοργανωτές, «αποτελεί τη νέα προσπάθεια του Συλλόγου και των εθελοντών του για προβολή των θέλγητρων της Λήμνου και την περαιτέρω ανάπτυξή της. Είναι μία εναλλακτική δράση απέναντι στην κρίση, με στόχο να τονώσει το τουριστικό και γαστριμαργικό ενδιαφέρον για το ακριτικό νησί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης