Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Νέος λογαριασμός προθεσμιακής κατάθεσης «Emporiki Για τα Χριστούγεννα»

tags :
Νέος λογαριασμός προθεσμιακής κατάθεσης «Emporiki Για τα Χριστούγεννα»
Ένα νέο προϊόν με το όνομα “Emporiki για τα Χριστούγεννα” διαθέτει ήδη και μέχρι 27/10/11 η Εμπορική Τράπεζα από τα Καταστήματά της.
Το προϊόν είναι μία προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 6 ή 12 μηνών με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι καταβάλλει τους τόκους όλης της περιόδου (δηλαδή των 6 ή των 12 μηνών αντίστοιχα) την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Με τον τρόπο αυτό, η κατάθεση εξασφαλίζει ένα επιπλέον εισόδημα για τα αυξημένα έξοδα των γιορτών. Το κεφάλαιο της κατάθεσης αποδίδεται στη λήξη της.
Η Εμπορική Τράπεζα και με το συγκεκριμένο προϊόν της, παραμένει συνεπής στο κεντρικό της μήνυμα : «Πραγματικές λύσεις για πραγματικές ανάγκες» που έχει ως στόχο την προσαρμογή των προϊόντων της έτσι ώστε να υποστηρίζουν τις πραγματικές ανάγκες των πελατών της όπως αυτές διαμορφώνονται μέσα στις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας, στο www.emporiki.gr ή στα τηλέφωνα 801 11 11 247 από σταθερό και 210 6505000 από κινητό ή από το εξωτερικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης