Τελευταία Νέα
Διεθνή

H. Clinton: Οι ΗΠΑ δεν αξίζουν έναν Πρόεδρο σαν τον Trump

tags :
H. Clinton: Οι ΗΠΑ δεν αξίζουν έναν Πρόεδρο σαν τον Trump
«Πυρά» της Hillary Clinton ενάντια στον Donald Trump
Ακόμη και 15 μήνες μετά τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου 2016, η Hillary Clinton συνεχίζει να εξαπολύει «πυρά» κατά του Donald Trump και των πρακτικών του, βάζοντας στο στόχαστρο αυτή τη φορά και τους ψηφοφόρους του.
Μιλώντας από το Μουμπάι, στην Ινδία, η πρώην υπουργός Εσωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών σχολίασε ότι η χώρα της «δεν αξίζει έναν Πρόεδρο σαν τον Hillary Clinton», ενώ σε ό,τι αφορά την προεκλογική εκστρατεία του 2016, τον χαρακτήρισε υποψήφιο-«τηλεπερσόνα».
Όπως υπογράμμισε για την ίδια, κέρδισε την πρόθεση ψήφου σε περιοχές «που αντιπροσωπεύουν τα δύο τρίτα του αμερικανικού ΑΕΠ.
Κέρδισε τις περιοχές που υπάρχει αισιοδοξία, που είναι κοινωνικά διαφοροποιημένες και που οι άνθρωποι θέλουν να πάνε μπροστά.
Η καμπάνια “Make America Great Again” (του D.Trump) μας πήγε μόνο πίσω».
Υπενθυμίζεται ότι η Hillary Clinton κέρδισε με 3 εκατομμύρια ψήφους διαφορά τις εκλογές, ωστόσο το εκλογικό σύστημα στις Η.Π.Α. αφορά τον αριθμό των εκλεκτόρων σε κάθε πολιτεία.
Η Hillary αναγνώρισε ότι στις Η.Π.Α. υπάρχει «ένα φαινόμενο απογοήτευσης» μετά την οικονομική κρίση του 2008, που έπαιξε ρόλο στις εκλογές.
Όσον αφορά τη συμπεριφορά του Ρεπουμπλικάνου Προέδρου στη διεθνή σκηνή, έκανε λόγο για «συνύπαρξη των δικτάτορων» του Προέδρου, συμπεριλαμβανομένου του Ρώσου Προέδρου Vladimir Putin.
Ερωτώμενη για το αν υπήρξε συνεργασία Μόσχας-Trump κατά την προεκλογική περίοδο, απάντησε:
«Θα μάθουμε.
Ακολουθήστε τα χρήματα».

Διαβάστε: Trump: Η Wall Street θα είχε καταρρεύσει 50% αν είχε εκλεγεί η Hillary Clinton

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης