Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Ανάστατη η αγορά λόγω Folli Follie - Οι φόβοι και η εμπιστοσύνη στις ελληνικές εισηγμένες

tags :
Ανάστατη η αγορά λόγω Folli Follie - Οι φόβοι και η εμπιστοσύνη στις ελληνικές εισηγμένες
Στελέχη της αγοράς σημειώνουν πως το θέμα έχει και επεκτάσεις
Στο πόδι βρίσκεται η χρηματιστηριακή αγορά από το ξεκίνημα της συνεδρίασης λόγω του μεγάλου θέματος που ανέκυψε αναφορικά με τη Folli Follie και ουσιαστικά από τις κατηγορίες αναφορικά με το δίκτυο, τις πωλήσεις ή και τους υπαλλήλους στην Ασία.
Το ΧΑ επικοινώνησε με την εταιρεία και ζήτησε απάντηση η οποία αναρτήθηκε πριν από λίγο.
Η FOLLI-FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με δ.τ. «FF GROUP» δια της παρούσης ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι το σημερινό δημοσίευμα της Quintessential Capital Management είναι ανυπόστατο, ψευδές, συκοφαντικό και παραπλανητικό με άμεσο αποτέλεσμα τη ζημία των συμφερόντων της Εταιρείας και των μετόχων της.
Η Εταιρεία επιφυλάσσεται να επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση προς το επενδυτικό κοινό με αναλυτικά στοιχεία διάψευσης των κατ' ιδίαν ψευδών πληροφοριών και στοιχείων που αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα.
Η Εταιρεία έχει ήδη αναθέσει στους νομικούς συμβούλους της να κινηθούν με οποιοδήποτε τρόπο κρίνουν σκόπιμο προκειμένου να προασπίσουν, σε αστικό και ποινικό επίπεδο, τα δικαιώματα της Εταιρείας, των μετόχων της και εν γένει του επενδυτικού κοινού.
Η αγορά θα εκτιμήσει την απάντηση και θα διαμορφώσει την πορεία της μετοχή, αλλά στελέχη της αγοράς σημειώνουν πως το θέμα έχει και επεκτάσεις, αφού οι επενδυτές φοβούνται ότι αν αληθεύουν αυτά που ισχυρίζεται το fund, τότε μπορεί και να μην λένε όλες οι εταιρείες την αλήθεια, ή ρωτούν αν τα fund που έχουν σορτάρει μετοχές του ΧΑ γνωρίζουν κάτι παραπάνω.
Έτσι εκδηλώνονται σήμερα σημαντικές πιέσεις σε διάφορες μετοχές, χαλώντας το κλίμα της αγοράς.  

Έκθεση κόλαφος της Quintessential για τη Folli Follie 

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης