Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το μέλλον της τεχνολογίας «blockchain», σε ένα εντυπωσιακό infographic

tags :
Το μέλλον της τεχνολογίας «blockchain», σε ένα εντυπωσιακό infographic
Το μέλλον της τεχνολογίας «blockchain»
Το μέλλον της δημοφιλούς και πολλά υποσχόμενης τεχνολογίας «blockchain» παρουσιάζει σε ένα εντυπωσιακό infographic η Visual Capitalist.
Όπως αναφέρει και στο σχετικό σημείωμα η Visual Capitalist, η τεχνολογία blockchain έχει φέρει ήδη τα πάνω κάτω στο παγκόσμιο επιχειρηματικό κόσμο, ενώ η χρήση του δύναται και πέρα από τα ψηφιακά νομίσματα.
Οι συναλλαγές στο σύστημα είναι ουσιαστικά απαραβίαστες, σχολιάζεται.
Επίσης, ένα σύστημα βασισμένο στο blockchain δεν γνωρίζει σύνορα, επιτρέπει την ασφαλή συνεργασία μεταξύ των μερών που μοιράζονται κάθε είδους συναλλαγή.

Λήψη αποφάσης

Το blockchain μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις επιχειρήσεις και στην κυβέρνηση για να αυξήσει τη διαφάνεια, να μειώσει τη διαφθορά και να εξορθολογίσει τη γραφειοκρατία.
Οι συναλλαγές είναι απαραβίαστες και ανοιχτές στο δημόσιο μάτι, επιτρέποντας σε όλα τα πράγματα από συμφωνίες μίσθωσης στις εθνικές εκλογές να γίνονται δίκαια και δίκαια.

Υγεία

Το blockchain έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την ιατρική πρόσβαση και την αποτελεσματικότητα.
Επιτρέποντας την ασφαλή κοινή χρήση των αρχείων των ασθενών μεταξύ των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης, οι γιατροί μπορούν να φέρουν μαζί όλες αυτές τις πληροφορίες για να βελτιώσουν τις διαγνώσεις τους και να αναπτύξουν πιο ολιστικά θεραπευτικά σχέδια για μεμονωμένους ασθενείς.
Με τον πλούτο των δεδομένων ασθενών που συγκεντρώνονται στο δίκτυο, η τεχνολογία blockchain μπορεί να συμβάλει στην προώθηση πιο εξελιγμένων ιατρικών ερευνών, στην πιθανή θεραπεία ασθενειών ή στην παροχή πληροφοριών για πιο αποτελεσματικές θεραπείες.

Ταυτότητα

Η κλοπή ταυτότητας θα μπορούσε να αποτελέσει παρελθόν.
Όλες οι προσωπικές πληροφορίες ταυτότητας μπορούν να αποθηκευτούν με ασφάλεια στο blockchain.
Το γράφημα:













Διαβάστε: Μέσω τεχνολογίας «Blockchain» πουλά ομόλογο η Παγκόσμια Τράπεζα, για πρώτη φορά

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης